Дознајте први за сите новости!

Локација

 

Сетек СЕРВИС

ул. Рузвелтова бр.21
Тел: 02 30 84 890
Моб: 076 370 008
Моб: 076 314 331
Е-маил: servis@set.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 17:00 ч
Сабота 10:00 до 15:00 ч
Недела неработен ден

Сетек 1 (Рузвелтова)

ул. Рузвелтова бр.21
Тел: 02 30 80 100
Моб: 071 285 578
Е-маил: setec1@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:30 ч
Недела неработен ден

Сетек 2 (Соравиа)

Булевар Филип Втори Македонски, Зграда I Кат
Тел: 02 32 33 493
Моб: 072 279 369
Е-маил: setec2@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:30 ч
Недела неработен ден

Сетек 3 (ГТЦ)

ГТЦ ул. Филип Втори Македонски бр.3 Приземје. Скопје - Центар
Тел: 02 32 23 606
Моб: 075 405 415
Е-маил: setec3@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден

Сетек (Филип 2)

ул. Аминта Трети бр.1
Тел: 02 31 26 144
Моб: 075 405 031
Е-маил: setec9@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 20:00 ч
Недела 10:00 до 15:00 ч

Сетек Капитол

Булевар Јане Сандански бр. 71а
Тел: 02 2 444 843
Моб: 076 494 065
Е-маил: setec18@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Недела 10:00 до 22:00 ч

Сетек Чаир

Цветан Димов 101
Тел: 02 2 666 255
Моб: 078 269 767
Е-маил: setec_cair@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 17:00 ч
Недела неработен ден

Сетек Тетово

ул. Видое Смилевски Бато бр.1
Тел: 044 800 338
Моб: 076 370 016
Е-маил: setec4@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден

Сетек Битола

ул. Никола Тесла бр.55
Тел: 047 222 201
Моб: 076 370 017
Е-маил: setec5@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:30 ч
Недела неработен ден

Сетек Струга

ул. Маршал Тито Бр.115
Тел: 046 843 750
Моб: 075 405 751
Е-маил: setec7@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:30 ч
Недела неработен ден

Сетек Охрид

ул. 15 Корпус бр. 2а
Тел: 046 200 083
Моб: 075 405 363
Е-маил: setec10@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден

Сетек Штип

ул. Ванчо Прќе бр. 18 - локал 2
Тел: 032 389 940
Моб: 075 405 608
Е-маил: setec12@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:30 ч
Недела неработен ден

Сетек Гостивар

ул. Беличица бр. 34
Tел: 042 353 800
Моб: 076 370 005
Е-маил: setec13@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:00 ч
Недела неработен ден

Сетек Куманово

Иво Лола Рибар бр. 112 "Нагорички Сокак"
Тел: 031 454 240
Моб: 075 450 611
Е-маил: setec11@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:30 ч
Недела неработен ден

Сетек Велес

ул. Маршал Тито бр.1
Тел: 043 233 384
Моб: 076 314 271
Е-маил: setec16@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:30 ч
Недела неработен ден

Сетек Прилеп

ул. Кузман Јосифовски бр.8 - Македонија
Тел: 048 407 940
Моб: Е-маил: setec19@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 часот
Сабота 10:00 до 16:30 часот
Недела неработен ден

Сетек Струмица

ул. Ленинова бр. 103
Тел: 034 330 341
Моб: 075 405 112
Е-маил: setec8@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден

Сетек Кочани

ул. Маршал Тито Бр.94
Тел: 033 291 850
Моб: 076 494 077
Е-маил: setec14@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден

Сетек Кавадарци

Западен Булевар бр.2
Тел: 043 447 730
Моб: 076 314 294
Е-маил: setec15@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден

Контакт форма

Име:


Електронска пошта:


Прашање:


Внесете го кодот:

Платежни картички