СЕТЕК ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР


СЕТЕК ви овозможува да направите совршен избор за подарок.

 

Со вредносните ваучери што можат да се купат во сите салони на СЕТЕК во државата или online, изборот на соодветен подарок никогаш не бил полесен.

 

Може да купите гифт картичка со вредност по избор – 500 денари, 1.000 денари, 3.000 денари, 5.000 денари, 10.000 денари. Израдувајте ги најблиските на уникатен начин. Одличен подарок за секоја пригода.

 

Со гифт картичката на СЕТЕК секогаш го имате подготвен совршениот подарок.

 

Како се користат подарок ваучерите од СЕТЕК?

·         Вредносните ваучери се валидни само во продажните места на СЕТЕК СÈ ОД ТЕХНИКА ДОО Скопје

·         Вредносните ваучери се користат во целост, еднократно. 

·         Вредносните ваучери не можат да се заменат за пари или други средства за плаќање

·         Вредноста поголема од онаа на ваучерот може да се доплати.

·         Вредносните ваучери  можат да се искористат за купување на производи по малопродажна и акциска цена.