Услугата моментално е недостапна!!!

Доколку сакате да ја повлечете согласноста за обработка на Вашите податоци или сакате Вашите податоци да бидат избришани пред законски определениот рок, Ве молиме контактирајте не на clubcard@setec.mk и Ве молиме обврзно внесете го Вашето Име и Презиме кое е користено во апликацијата и/или контакт број.

Ви Благодариме