iPad како компјутер или како ниеден друг компјутер!

Доколку денес би бил измислен компјутерот, како би изгледал?

Тој би бил доволно моќен за секоја задача за да ја заврши. Нешто што може да го носите секаде со вас. Интуитивен - за да може да го користите како вие сакате - користејќи допир, тастатура или пенкало. Со други зборови, тоа навистина не би бил „компјутер“. Тоа би бил новиот iPad.

iPad
iPhone Se

Создадете, научете, работете и играјте на него. Без оглед кој iPad ќе го изберете, ја добивате целата моќ и очекување како од еден компјутер!

Лесен за употреба со извонреден Retina екран како и моќен 64-битен чип што може лесно да ги извршува повеќето игри и апликации.

iPad

Новиот iPad го поддржува Apple Pencil.

Напредна предна и задна камера.

Допрете на Touch ID, Wi-Fi и LTE. Траење на батеријата во текот на целиот ден, со повеќе од милион достапни апликации на App Store.