Преглед во грид:
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST SF-40N
Шифра: 68671

(0)
Нарачки (0)

ST SF-40N, Superior Technology, Вентилатор бело/сива боја со високо подножје, Дијаметар 40цм, 1.3м висина, 3 брзини на работа, Регулирање на агол и висина, Мотор 66x12мм, 1.5м долг кабел, 45W, спакуван 1 број во кутија..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST SF-50N
Шифра: 71432

(0)
Нарачки (0)

ST SF-50N, Superior Technology, Вентилатор бело/сина боја со високо подножје, Дијаметар 40цм, 1.25м висина, 3 брзини на работа, Регулирање на агол и висина, Мотор 66x14мм, 1.7м долг кабел, 40W, спакуван 1 број во кутија..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

ST Воздушен разладувач - Air C
Шифра: 71723

(0)
Нарачки (0)

ST Воздушен разладувач - Air Cooler AC168B, Моќност 80W, Капацитет 4 литри, 3 брзини, Проток на воздух, 270 m3/hSwing функција, 2 вклучени патрони, Димензии 300x280x590 мм..

Редовна Цена 3,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

ROWENTA MN4010F0
Шифра: 71741

(0)
Нарачки (0)

ROWENTA MN4010F0, Апарат против комарци, Наменет за користење во затворен прсотор и на отворено со макс. заштита до 2000 м2, UV LED технологија 7 пати поефикасна од основната LED технологија, 38 степени температура во близина на LED диодите, ефективна технологија за вшмукување на комарците во отворот, 30000 часа работен век на апаратот, без хемикал..

Редовна Цена 3,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,099 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ROWENTA VU1950F0
Шифра: 71740

(0)
Нарачки (0)

ROWENTA VU1950F0, Вентилатор со подножје, 2 во 1 потреба - вентиалтор за на маса и самостоечки вентилатор со подножје, дијаметар 40цм, три перки, максимален проток на воздух 50м3/ч, 3 брзини, автоматски осцилации, заштитна мрежа безбедна за деца, 55W..

Редовна Цена 3,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ROWENTA VU4210F0
Шифра: 71739

(0)
Нарачки (0)

ROWENTA VU4210F0, Вентилатор со подножје и со можност за течност против комарци, се прилагодува висински до 145цм, дијаметар 40цм, три перки, компатибилен со познатите брендови за течност против комарци, максимален проток на воздух 55м3/мин 3 брзини, автоматски осцилации, заштитна мрежа безбедна за деца, А енергетска класа..

Редовна Цена 5,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
5,899 Ден.
Прикажани 1 - 6 од 6 пронајдени (1 Страници)