Одвлажнувачи

Преглед во грид:
-23%
Брз преглед

Beurer GERMANY Резервни филтри
Шифра: 69932

Нарачки (0)

Beurer GERMANY Резервни филтри за Одвлажнувач на воздух Dehumidifier LE40..

Редовна Цена 399 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
309 Ден.
Има залиха
-22%
Брз преглед

ST DHM-125E Superior technolog
Шифра: 70026

Нарачки (0)

ST DHM-125E Superior technology, Мини Одвлажнувач за воздух, бела боја, капацитет на одвлажнување 220мл на ден, Резервоар 500мл, Моќност 22W, Peltier метод на работа, работна температура од 15 до 35 степени, Ултра тивок 36дб..

Редовна Цена 1,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
1,569 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

ST DHM-20C
Шифра: 70798

Нарачки (0)

ST DHM-20C, Superior technology, Одвлажнувач за воздух, бела боја, капацитет на одвлажнување 20л. на ден, ЛЕД Дисплеј со визуелно гледање на влажноста, Сетирање на влажноста од RH30 до RH80, 24ч. тајмер, Мемориска функција, Резервоар 3.5л кој се отстранува, Моќност 360W, работна температура од 5 до 35 степени, 4 мода на работа (прочистување воздух..

Редовна Цена 9,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,989 Ден.
-16%
Брз преглед

ARISTON DEOS 11
Шифра: 70400

Нарачки (0)

ARISTON DEOS 11, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 11 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, Сетирање ниво на влажност, Вентилатор со две брзини, Видливо ниво на водата во апаратот со помош на транспарентен резервоар од 1.5 литри, Многу тивко работење, Tank control sys..

Редовна Цена 10,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
9,219 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ARISTON DEOS 16S
Шифра: 70401

Нарачки (0)

ARISTON DEOS 16S, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 16 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, Сетирање ниво на влажност, Вентилатор со две брзини, Видливо ниво на водата во апаратот со помош на транспарентен резервоар од 3 литри, Електронско автоматско одмрзнување, Мно..

Редовна Цена 12,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
10,809 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

Gorenje D 16 M
Шифра: 69843

Нарачки (0)

Gorenje D 16 M, Одвлажнувач на воздух, Бела боја, Вкупна приклучна моќ: 350 W, Одвлажнува 16 литри на ден, Минимална температура на работење: 5 °C, Максимална употребна површина: 44 m2..

Редовна Цена 14,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
12,039 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

De Longhi DEX 12
Шифра: 72221

Нарачки (0)

De Longhi DEX 12, TASCIUGO ARIADRY MULTI, Одвлажнувач на воздух Дехумидифиер, Капацитет 12л на 24 часа, Прилагодување на степен на одвлажнување, Транспарентен резервоар од 2.1л, Функција за сушење алишта, Филтер протв прашина кој се пере, Ултра тивок со 37дб бучност, Електронска заштита од замрзнување, Вклучено црево за континуирано одвлажнување, И..

Редовна Цена 13,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
12,349 Ден.
-13%
Брз преглед

De Longhi DES 16
Шифра: 67501

Нарачки (0)

De Longhi DES 16, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 16 литри за 24 часа, Сетирање ниво на влажност, Bio Silver Tech System специјален сребрен јонски филтер за одржување на чист воздух и го редуцира ширењето на бактериите, Видливо ниво на водата во апаратот со помош на транспарентен резервоар од 3 литри, Двоен систем за вадење на конденз..

Редовна Цена 14,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,049 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

De Longhi DEX 14
Шифра: 72222

Нарачки (0)

De Longhi DEX 14, TASCIUGO ARIADRY MULTI, Одвлажнувач на воздух Дехумидифиер, Капацитет 14л на 24 часа, Прилагодување на степен на одвлажнување, Транспарентен резервоар од 2.1л, Функција за сушење алишта, Филтер протв прашина кој се пере, Ултра тивок со 37дб бучност, Електронска заштита од замрзнување, Вклучено црево за континуирано одвлажнување, И..

Редовна Цена 14,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,299 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

De Longhi DEX 16
Шифра: 72223

Нарачки (0)

De Longhi DEX 16, TASCIUGO ARIADRY MULTI, Одвлажнувач на воздух Дехумидифиер, Капацитет 16л на 24 часа, Прилагодување на степен на одвлажнување, Транспарентен резервоар од 2.1л, Функција за сушење алишта, Филтер протв прашина кој се пере, Ултра тивок со 39дб бучност, Електронска заштита од замрзнување, Вклучено црево за континуирано одвлажнување, И..

Редовна Цена 15,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
14,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ARISTON DEOS 20S
Шифра: 70402

Нарачки (0)

ARISTON DEOS 20S, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 20 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, Сетирање ниво на влажност, Вентилатор со две брзини, Видливо ниво на водата во апаратот со помош на транспарентен резервоар од 3 литри, Електронско автоматско одмрзнување, Мно..

Редовна Цена 14,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ARISTON DEOS 30
Шифра: 70405

Нарачки (0)

ARISTON DEOS 30, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 30 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, Сетирање ниво на влажност, Вентилатор со две брзини, Видливо ниво на водата во апаратот со помош на транспарентен резервоар од 3 литри, Електронско автоматско одмрзнување, Мног..

Редовна Цена 17,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,039 Ден.
-16%
Брз преглед

ARISTON DEOS 21S
Шифра: 70403

Нарачки (0)

ARISTON DEOS 21S, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 21 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, Сетирање ниво на влажност, Вентилатор со две брзини, Видливо ниво на водата во апаратот со помош на транспарентен резервоар од 3.3 литри, Електронско автоматско одмрзнување, М..

Редовна Цена 18,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,979 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ARISTON DEOS 50
Шифра: 70404

Нарачки (0)

ARISTON DEOS 50, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 50 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ја покажува моменталната влажност и собната температура, Тајмер функција, Сетирање ниво на влажност, Вентилатор со две брзини, Видливо ниво на водата во апаратот со помош на транспарентен резервоар од 6 литри, Електронско автоматско одмрзнување, Мног..

Редовна Цена 22,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
18,999 Ден.
Прикажани 1 - 14 од 14 пронајдени (1 Страници)