Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST TAC-12INV
ST TAC-12INV, Superior Technology, 12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 3.50KW и Греење 3.65KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за греење: 4.0, Бучност на внатрешна единица Мин: 36dB, Макс..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
ST GAC-12INV
ST GAC-12INV, Superior Technology, 12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 3.20KW и Греење 3.40KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, SEER 6.10, SCOP: (4.0 average, 5.1 warmer, 3.3 col..
21,999 Ден. Цена:21,999 Ден.
Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA SMART WIFI READY
Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA SMART WIFI READY, ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -15 степени, Скриен Дисплеј, 5 години гаранција на компресор MITSUBISHI, Бела Бо..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
WHIRLPOOL SPIW 409L
WHIRLPOOL SPIW 409L, Инвертер клима уред со 6th sense технологија, 12.000BTU, Моќност 2,5KW на ладење, 2,8KW на греење, ЛЦД Дисплеј, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на ра..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
Midea MA-12NXD0-I / MA-12N8D0-O
Midea MA-12NXD0-I / MA-12N8D0-O, BLANC FullDC ИНВЕРТЕР Клима уред, 12000BTU, 3500W на ладење, 3800W на греење, Скриен Дисплеј, R410 Гас, Греење до минус 25 степени, SEER (Ладење) 6.1, SCOP (Греење просек..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
ST TAC-12INV WIFI
ST TAC-12INV WIFI, Superior Technology, 12000 BTU SMART ИНВЕРТЕР Климатизер, Поврзување и целосна контрола преку WiFi мрежа, Ладење 3.70KW и Греење 4.50KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за ..
25,499 Ден. Цена:25,499 Ден.
WHIRLPOOL SPIW 412L
WHIRLPOOL SPIW 412L, Инвертер клима уред со 6th sense технологија, 12.000BTU, Моќност 3,5KW на ладење, 3,8KW на греење, ЛЦД Дисплеј, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на ра..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
ST GAC-12INV WIFI
ST GAC-12INV WIFI, Superior Technology, 12000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер сo вграден WiFi, Ладење 3.20KW и Греење 3.60KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, SEER 6.10, SCOP: (4.0..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
ARISTON ALYS PLUS 35 MUD0 12000 BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер
ARISTON ALYS PLUS 35 MUD0 12000 BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 3.5KW и Греење 3.5KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за греење: 4.04, Ароматерапија функција, Филтер против ..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
ARISTON PRIOS 35 MUD0 12000 BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер
ARISTON PRIOS 35 MUD0 12000 BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 3.5KW и Греење 3.5KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за греење: 4.04, Ароматерапија функција, Филтер против ми..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
Midea MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW(B)
Midea MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW(B), MISSION FullDC SMART WIFI ИНВЕРТЕР Клима уред со греачи на компресор, 12000BTU 3500W на ладење, 3800W на греење, Скриен Дисплеј, Вклучен WiFi стик, R410 Гас, Греење до м..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
WHIRLPOOL SPIW 412LL
WHIRLPOOL SPIW 412LL, Инвертер клима уред со 6th sense технологија, 12.000BTU, Моќност 3,5KW на ладење, 3,8KW на греење, ЛЦД Дисплеј, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на ра..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
ARISTON NEVIS 35 MUD0 12000 BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер
ARISTON NEVIS 35 MUD0 12000 BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 3.5KW и Греење 3.5KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.6, SCOP за греење: 4.0, Ароматерапија функција, Филтер против ми..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
WHIRLPOOL SPIW 312L
WHIRLPOOL SPIW 312L, Инвертер клима уред со 6th sense технологија, 12.000BTU, Моќност 3,5KW на ладење, 3,8KW на греење, ЛЦД Дисплеј, Бела Боја на внатрешната единица, Работна температ..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
Electrolux Optibreeze X3 12K
Electrolux Optibreeze X3 12K, EXI12HJIWI/EXI12HJIWE, 12000BTU, ИНВЕРТЕР Климатизер со скриен дисплеј, Ладење 3.2KW Греење 3.4KW, EER 6.1, COP 4.0, Опција за Одвлажнување 1.4л на час, Индикатор за темпер..
29,999 Ден. Цена:29,999 Ден.
Electrolux EXI12HD1W 12000BTU
Electrolux EXI12HD1W 12000BTU, ИНВЕРТЕР Климатизер, Comfort cool, Ладење 3.5KW Греење 3.8KW, EER 5.1, COP 3.8, Индикатор затемпература на внатречната единица, Греење до минус 10 степени, Актив..
29,999 Ден. Цена:29,999 Ден.
ST TAC-18INV
ST TAC-18INV, Superior Technology, 18000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 5.70KW и Греење 6.50KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за греење: 4.0, Бучност на внатрешна единица Мин: 40dB, Макс..
31,999 Ден. Цена:31,999 Ден.
ST GAC-18INV
ST GAC-18INV, Superior Technology, 18000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 4.60KW и Греење 5.20KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.22, COP за греење: 3.71, SEER 6.10, SCOP: (4.0 average, 5.1 warmer, 3.3 col..
31,999 Ден. Цена:31,999 Ден.
SAMSUNG AR12KSFPEWQNZE
SAMSUNG AR12KSFPEWQNZE, ИНВЕРТЕР Климатизер, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.000BTU, Моќност 3,5KW на ладење (од -5 до 46 степени целзиусови), 3,5KW на грее..
32,999 Ден. Цена:32,999 Ден.
PANASONIC CS-KE25TKE/CU-KE25TKE
PANASONIC CS-KE25TKE/CU-KE25TKE, Модел 2017, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 9.000..
33,999 Ден. Цена:33,999 Ден.
PANASONIC CS-BE25TKE/CU-BE25TKE
PANASONIC CS-BE25TKE/CU-BE25TKE, Модел 2018, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.00..
33,999 Ден. Цена:33,999 Ден.
HITACHI RAS/RAC-K14HCG
HITACHI RAS/RAC-K14HCG, ИНВЕРТЕР Клима уред 12000BTU, 3.5KW, Ефективно греење до -15 степени, SEER Ладење 5.9W/W, SCOP Hot zone греење 5.2W/W, SCOP Middle zone греење 4.9W/W, 660m3/h airlow max, Тајмер, ECO мод за ште..
34,999 Ден. Цена:34,999 Ден.
PANASONIC CS-BE35TKE/CU-BE35TKE
PANASONIC CS-BE35TKE/CU-BE35TKE, Модел 2018, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.00..
35,999 Ден. Цена:35,999 Ден.
SAMSUNG AR12FSFTKWQNZE
SAMSUNG AR12FSFTKWQNZE, ИНВЕРТЕР Климатизер, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.000BTU, Моќност 3,3KW на ладење (од 16 до 46 степени целзиусови), 4,0KW на гре..
36,999 Ден. Цена:36,999 Ден.
PANASONIC CS-KE35TKE/CU-KE35TKE
PANASONIC CS-KE35TKE/CU-KE35TKE, Модел 2017, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.00..
36,999 Ден. Цена:36,999 Ден.
PANASONIC CS-UE12RKE
PANASONIC CS-UE12RKE, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.000BTU, Моќност 3,5KW ..
36,999 Ден. Цена:36,999 Ден.
ST GAC-18INV WIFI
ST GAC-18INV WIFI, Superior Technology, 18000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер сo вграден WiFi, Ладење 5.13KW и Греење 5.28KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.21, COP за греење: 3.61, SEER 6.10, SCOP: (4.0..
36,999 Ден. Цена:36,999 Ден.
Haier Tundra AS18TD2HRA/1U18EE8ERA SMART WIFI READY
Haier Tundra AS18TD2HRA/1U18EE8ERA SMART WIFI READY, ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -15 степени, Скриен Дисплеј, 5 години гаранција на компресор MITSUBISHI, Бела Бо..
37,999 Ден. Цена:37,999 Ден.
Midea MA-18NXD0-I / MA-18N8D0-O
Midea MA-18NXD0-I / MA-18N8D0-O, BLANC FullDC ИНВЕРТЕР Клима уред, 18000BTU, 5300W на ладење, 5600W на греење, Скриен Дисплеј, R410 Гас, Греење до минус 25 степени, SEER (Ладење) 6.6, SCOP (Греење просек..
37,999 Ден. Цена:37,999 Ден.
WHIRLPOOL SPIW 418L
WHIRLPOOL SPIW 418L, Инвертер клима уред со 6th sense технологија, 18.000BTU, Моќност 5KW на ладење, 5,3KW на греење, ЛЦД Дисплеј, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на раб..
38,999 Ден. Цена:38,999 Ден.
ST GAC-CT12INV
ST GAC-CT12INV, Superior Technology, 12000 BTU КОНЗОЛЕН ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 3.50KW и Греење 3.75KW, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.18, COP за греење: 3.75, SEER 6.40, SCOP: (4.0 average, 5.1 warmer, 3.3 colder), Та..
38,999 Ден. Цена:38,999 Ден.
ST TAC-18INV WIFI
ST TAC-18INV WIFI, Superior Technology, 18000 BTU SMART ИНВЕРТЕР Климатизер, Поврзување и целосна контрола преку WiFi мрежа, Ладење 5.70KW и Греење 6.50KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за ..
38,999 Ден. Цена:38,999 Ден.
WHIRLPOOL SPIW 418LL
WHIRLPOOL SPIW 418LL, Инвертер клима уред со 6th sense технологија, 18.000BTU, Моќност 5KW на ладење, 5,3KW на греење, ЛЦД Дисплеј, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на раб..
39,999 Ден. Цена:39,999 Ден.
Midea MSMBCU-18HRFN1-QRD0GW(B)
Midea MSMBCU-18HRFN1-QRD0GW(B), MISSION FullDC SMART WIFI ИНВЕРТЕР Клима уред со греачи на компресор, 18000BTU 5300W на ладење, 5600W на греење, Скриен Дисплеј, Вклучен WiFi стик, R410 Гас, Греење до м..
40,999 Ден. Цена:40,999 Ден.
WHIRLPOOL SPIW 318L
WHIRLPOOL SPIW 318L, Инвертер клима уред со 6th sense технологија, 18.000BTU, Моќност 5KW на ладење, 5,3KW на греење, ЛЦД Дисплеј, Бела Боја на внатрешната единица, Работна температу..
40,999 Ден. Цена:40,999 Ден.
ST TAC-24INV
ST TAC-24INV, Superior Technology, 24000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 7.00KW и Греење 7.50KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за греење: 4.0, Бучност на внатрешна единица Мин: 52dB, Макс..
44,999 Ден. Цена:44,999 Ден.
ST GAC-24INV
ST GAC-24INV, Superior Technology, 24000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 6.16KW и Греење 6.45KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.50, COP за греење: 3.47, SEER 6.10, SCOP: (4.0 average, 5.1 warmer, 3.3 col..
44,999 Ден. Цена:44,999 Ден.
ST GAC-CT18INV
ST GAC-CT18INV, Superior Technology, 18000 BTU КОНЗОЛЕН ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 5.13KW и Греење 5.28KW, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.25, COP за греење: 3.55, SEER 6.50, SCOP: (4.1 average, 5.1 warmer, 3.4 colder), Та..
46,999 Ден. Цена:46,999 Ден.
Haier Tundra AS24TD2HRA/1U24RE8ERA SMART WIFI READY
Haier Tundra AS24TD2HRA/1U24RE8ERA SMART WIFI READY, ИНВЕРТЕР Клима уред со Ефективен режим за затоплување до -15 степени, Скриен Дисплеј, 5 години гаранција на компресор MITSUBISHI, Бела Бо..
49,999 Ден. Цена:49,999 Ден.
ST TAC-24INV WIFI
ST TAC-24INV WIFI, Superior Technology, 24000 BTU SMART ИНВЕРТЕР Климатизер, Поврзување и целосна контрола преку WiFi мрежа, Ладење 7.50KW и Греење 8.00KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.1, SCOP за ..
49,999 Ден. Цена:49,999 Ден.
ST GAC-24INV WIFI
ST GAC-24INV WIFI, Superior Technology, 24000 BTU ИНВЕРТЕР Климатизер сo вграден WiFi, Ладење 6.16KW и Греење 6.45KW, Скриен Дисплеј, LANDA КОМПРЕСОР, EER за ладење 3.50, COP за греење: 3.47, SEER 6.10, SCOP: (4.0..
50,499 Ден. Цена:50,499 Ден.
Midea MSMBDU-24HRFN1-QRD0GW(B)
Midea MSMBDU-24HRFN1-QRD0GW(B), MISSION FullDC SMART WIFI ИНВЕРТЕР Клима уред со греачи на компресор, 24000BTU 7000W на ладење, 7300W на греење, Скриен Дисплеј, Вклучен WiFi стик, R410 Гас, Греење до м..
52,999 Ден. Цена:52,999 Ден.
ARISTON ALYS PLUS 50 MUD0 18000 BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер
ARISTON ALYS PLUS 50 MUD0 18000 BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер, Ладење 4.87KW и Греење 5.09KW, Скриен Дисплеј, SEER за ладење 6.99, SCOP за греење: 3.8, Ароматерапија функција, Филтер проти..
52,999 Ден. Цена:52,999 Ден.
PANASONIC CS-E12QKEW/CU-E12QKE
PANASONIC CS-E12QKEW/CU-E12QKE, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.000BTU, Моќнос..
54,999 Ден. Цена:54,999 Ден.
SAMSUNG AR18KSWSAWKNEU
SAMSUNG AR18KSWSAWKNEU, SMART ИНВЕРТЕР Климатизер, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 12.000BTU, Моќност 5KW на ладење (од -10 до 46 степени целзиусови), 6KW на гр..
56,999 Ден. Цена:56,999 Ден.
LG E18EM/E18EM
LG E18EM/E18EM, 5KW 18000BTU Инвертер клима уред, Eco Inverter V технлогија, Компресор со 10 години гаранција, бела боја, Греење до минус 10 степени, антибактериски филтер за воздух..
56,999 Ден. Цена:56,999 Ден.
PANASONIC CS-UE18RKE
PANASONIC CS-UE18RKE, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 18.000BTU, Моќност 5,0KW ..
59,999 Ден. Цена:59,999 Ден.
PANASONIC CS-Z12SKEW-M/CU-Z12SKE
PANASONIC CS-Z12SKEW-M/CU-Z12SKE, ETHEREA, ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер со тенок модерен дизајн MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната един..
59,999 Ден. Цена:59,999 Ден.
PANASONIC CS-BE50TKE/CU-BE50TKE
PANASONIC CS-BE50TKE/CU-BE50TKE, Модел 2018, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 18.00..
59,999 Ден. Цена:59,999 Ден.
PANASONIC CS-KE50TKE/CU-KE50TKE
PANASONIC CS-KE50TKE/CU-KE50TKE, Модел 2017, ИНВЕРТЕР Климатизер MADE IN MALAYSIA - 100% PANASONIC, 5 години гаранција на компресор, Бела Боја на внатрешната единица, Тивок режим на работа, 18.00..
59,999 Ден. Цена:59,999 Ден.
Платежни картички