Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

SAPIR SP-1305-E9
Шифра: 69619

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1305-E9, Висококвалитетно ѓезве целосно емајлирано и емајлирана рачка, ЦРВЕНА боја, дијаметар 9цм, висина 9цм, капацитет 0.5л, дебелина на корпус и дно 0.6цм..

Редовна Цена 249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje GL 20
Шифра: 68801

(0)
Нарачки (0)

Gorenje GL 20, Стаклен капак, Димензии (ШxВxД): 20 x 4 x 20 cm..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Metalac Ѓезве 4 декор 2449Ц
Шифра: 70203

(0)
Нарачки (0)

Metalac Ѓезве 4 декор 2449Ц..

Редовна Цена 349 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
349 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje GL 24
Шифра: 68802

(0)
Нарачки (0)

Gorenje GL 24, Стаклен капак, Димензии (ШxВxД): 24 x 4 x 24 cm..

Редовна Цена 350 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
350 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje GL 28
Шифра: 68803

(0)
Нарачки (0)

Gorenje GL 28, Стаклен капак, Димензии (ШxВxД): 28 x 4 x 28 cm..

Редовна Цена 399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMB30
Шифра: 70096

(0)
Нарачки (0)

SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMB30, Алуминиумска тепсија, керамичка облога, 30х5,5 цм..

Редовна Цена 499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR SP-1222-A34C
Шифра: 66648

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1222-A34C, Алуминиумска Тава за печење со керамичка внатрешност, 34 цм..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR SP-1222-EB36
Шифра: 68278

(0)
Нарачки (1)

SAPIR SP-1222-EB36, Округла тава за печење, емајлирана, зелена боја, без PFOA хемикалии, дијаметар 36цм, висина 7.8цм, дебелина на корпус и дно 0.5мм,..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMA32
Шифра: 70095

(0)
Нарачки (0)

SAPIR ZEPHYR Z-1222-NMA32, Алуминиумска тепсија, керамичка облога, 32х8 цм..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR ZEPHYR Z-1321-NM18
Шифра: 70114

(0)
Нарачки (0)

SAPIR ZEPHYR Z-1321-NM18, Алуминиумско тенџере, нелеплива керамичка површина, стаклен капак, 18x8cm, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, гасна и халогена рингла..

Редовна Цена 649 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
649 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Metalac Тенџере плитко стандар
Шифра: 70198

(0)
Нарачки (0)

Metalac Тенџере плитко стандард 16 цм декор 2449Ц..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR ZEPHYR Z-1323-NM26
Шифра: 70123

(0)
Нарачки (0)

SAPIR ZEPHYR Z-1323-NM26, Алуминиумска Грил Тава, нелеплива керамичка површина, 26х26х3,5cm површина, идеална за готвење на стаклокерамички површини, индукција, гас и класични рингли..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal Invissia Frypan B3090243
Шифра: 71415

(0)
Нарачки (0)

Tefal Invissia Frypan B3090243, Тефлон тава 20цм, Thermo-SpotTM индикатор за топлина, погодно за стакло керамика, гас..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR ZEPHYR Z-1318-M22
Шифра: 70097

(0)
Нарачки (0)

SAPIR ZEPHYR Z-1318-M22, Алуминиумско тенџере, нелеплива керамичка површина, стаклен капак, 22x9cm, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, гасна и халогена рингла..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal Invissia Frypan B3090443
Шифра: 71416

(0)
Нарачки (0)

Tefal Invissia Frypan B3090443, Тефлон тава 24цм, Thermo-SpotTM индикатор за топлина, погодно за стакло керамика, гас..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal Invissia Pancake pan B30
Шифра: 71420

(0)
Нарачки (0)

Tefal Invissia Pancake pan B3091043, Тефлон тава за палачинки 25цм, Thermo-SpotTM индикатор за топлина, погодно за стакло керамика, гас..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
-26%
Брз преглед

Gorenje CW 20 CCP
Шифра: 68754

(0)
Нарачки (0)

Gorenje CW 20 CCP, Длабоко тенџере, Линија: CERAMIC PRINCESS, Димензии на садот: 20х8,5 cm, Отпорност на гребаници, PTFE & PFOA free, Готвење со помалку масло, За употреба на електрична плоча, За употреба на плинска плоча, За употреба на стакло керамичка плоча, За употреба на индукциска и на сите други видови плочи, Површина која спречува лепење на..

Редовна Цена 1,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
890 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Metalac Тенџере длабоко станда
Шифра: 70195

(0)
Нарачки (0)

Metalac Тенџере длабоко стандард 18 цм декор 2449Ц..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR ZEPHYR Z-1210-FI24FM
Шифра: 70088

(0)
Нарачки (0)

SAPIR ZEPHYR Z-1210-FI24FM, Иноксна длабока тава, керамичка внатрешност, стаклен капак, помошна рачка, Дијаметар 24цм, Висина 7цм, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, гасна и халогена рингла..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR ZEPHYR Z-1318-M24
Шифра: 70105

(0)
Нарачки (0)

SAPIR ZEPHYR Z-1318-M24, Алуминиумско тенџере, нелеплива керамичка површина, стаклен капак, 24x10,5cm, Погодно за употреба со електрична рингла, индукција, стаклокерамика, гасна и халогена рингла..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 55 пронајдени (3 Страници)