Кујнски прибор

Tefal Bienvenue 2745112

Tefal Bienvenue 2745112

Tefal Bienvenue 2745112, Мала Шпатула, Боја Црна..

Шифра: 71654

Редовна Цена 109 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

109 Ден.

Xavax 110764 2 килограми сол з

Xavax 110764 2 килограми сол з

Xavax 110764 2 килограми сол за машина за миење садови, ја штити машината од бигор, спречува создава..

Шифра: 55020

Редовна Цена 129 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

129 Ден.

Tefal Bienvenue 2743912

Tefal Bienvenue 2743912

Tefal Bienvenue 2743912, Лажица, Боја Црна..

Шифра: 71657

Редовна Цена 139 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

139 Ден.

WHIRLPOOL WPRO Сол за машини з

WHIRLPOOL WPRO Сол за машини з

WHIRLPOOL WPRO Сол за машини за садови, 1кг, 484000008555..

Шифра: 55057

Редовна Цена 149 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

149 Ден.

Tefal 2744312

Tefal 2744312

Tefal 2744312, Кутлача, Тефлон..

Шифра: 64717

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

Tefal 2744912

Tefal 2744912

Tefal 2744912, Шпатула за палачинки, Тефлон..

Шифра: 64719

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

Tefal Bienvenue 2743712

Tefal Bienvenue 2743712

Tefal Bienvenue 2743712, Шпатула, Боја Црна..

Шифра: 71656

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

Xavax 110798 Биоразградливо ср

Xavax 110798 Биоразградливо ср

Xavax 110798 Биоразградливо средство за отстранување бигор од автоматски кафе апарати, еспресо машин..

Шифра: 55024

Редовна Цена 159 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

159 Ден.

SAPIR SP-1215-AD

SAPIR SP-1215-AD

SAPIR SP-1215-AD, Мини ренде за рендање сирење и кашкавал, со интегрирана чинија..

Шифра: 66653

Редовна Цена 179 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

179 Ден.

SAPIR SP-1215-AF

SAPIR SP-1215-AF

SAPIR SP-1215-AF, Ренде за рендање пармезан, сирење, со заштитна задна преграда која го олеснува рен..

Шифра: 66652

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

SAPIR SP-2011-B

SAPIR SP-2011-B

SAPIR SP-2011-B, Термос чаша, Инокс, Рачка која е топлотмо изолирана, погодна за во автомобил..

Шифра: 66639

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

Tefal Bienvenue 2744112

Tefal Bienvenue 2744112

Tefal Bienvenue 2744112, Долга Шпатула, Боја Црна..

Шифра: 71655

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

Tefal Bienvenue 2744312

Tefal Bienvenue 2744312

Tefal Bienvenue 2744312, Длабока Лажица, Боја Црна..

Шифра: 71658

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

Tefal Bienvenue 2744712

Tefal Bienvenue 2744712

Tefal Bienvenue 2744712, Пасатор за компири, Боја Црна..

Шифра: 71661

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

Tefal Bienvenue 2744912

Tefal Bienvenue 2744912

Tefal Bienvenue 2744912, Шпатула за палачинки, Боја Црна..

Шифра: 71660

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

WHIRLPOOL WPRO Абсорбер за лош

WHIRLPOOL WPRO Абсорбер за лош

WHIRLPOOL WPRO Абсорбер за лоши мириси од фрижидер - дезодоранс за фрижидер, трајност 2 месеци, 4840..

Шифра: 55060

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

WHIRLPOOL WPRO Стругалка за ст

WHIRLPOOL WPRO Стругалка за ст

WHIRLPOOL WPRO Стругалка за стаклокерамичка плотна 484000008418..

Шифра: 55061

Редовна Цена 199 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

-13%
Xavax 110708 Мултинаменска крп

Xavax 110708 Мултинаменска крп

Xavax 110708 Мултинаменска крпа за чистење, жолта боја, специјално направена за чистење стаклокерами..

Шифра: 55017

Редовна Цена 229 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

199 Ден.

SAPIR SP-1215-AJ

SAPIR SP-1215-AJ

SAPIR SP-1215-AJ, Рачен Сецко за лук и билки, со сечива од нерѓосувачки челик, Лесен за чистење..

Шифра: 66651

Редовна Цена 219 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

219 Ден.

Xavax 111748 Средство за чисте

Xavax 111748 Средство за чисте

Xavax 111748 Средство за чистење машини за садови, 250 мл, Овозможува чистење на внатрешноста на маш..

Шифра: 55036

Редовна Цена 219 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

219 Ден.

Xavax 111749 Средство за чисте

Xavax 111749 Средство за чисте

Xavax 111749 Средство за чистење бигор во машини за перење алишта , 250 мл, Ги отстранува наталожени..

Шифра: 55037

Редовна Цена 219 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

219 Ден.

SAPIR SP-3008-A

SAPIR SP-3008-A

SAPIR SP-3008-A, Четка за ВЦ со држач, Инокс..

Шифра: 66638

Редовна Цена 229 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

229 Ден.

-8%
Xavax 110723 Средство за отстр

Xavax 110723 Средство за отстр

Xavax 110723 Средство за отстранување бигор и маснотии во машина за перење или машина за миење садов..

Шифра: 55019

Редовна Цена 259 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

239 Ден.

Xavax 110783 Средство за чисте

Xavax 110783 Средство за чисте

Xavax 110783 Средство за чистење и спречување бигор во пегли на пареа, 250мл, Практично и подготвено..

Шифра: 55021

Редовна Цена 239 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

239 Ден.

Xavax 111882 Универзален Еколо

Xavax 111882 Универзален Еколо

Xavax 111882 Универзален Еколошки спреј за чистење микробранови печки и кујнска опрема, 500мл, се уп..

Шифра: 55043

Редовна Цена 239 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

239 Ден.

Прикажани 1 - 25 од 109 пронајдени (5 Страници)