Преглед во грид:
Има залиха
-35%
Брз преглед

Tristar WK-1312
Шифра: 66050

(0)
Нарачки (0)

Tristar WK-1312, Електричен бокал за вода, црна боја, 1.2 литри капацитет, автоматско исклучување, 500W..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
649 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17W2200
Шифра: 67819

(0)
Нарачки (0)

ST WK-F17W2200, Superior Technology, Електричен бокал за вода, бела боја, 2200W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

BOMANN WK 560
Шифра: 66484

(0)
Нарачки (0)

BOMANN WK 560, Електричен бокал за вода, Бела/Ванила боја, 1.7Л капацитет, греач од нерѓосувачки челик, филтер кој може да се извади, заштита од прегревање, светло за индикација, безбедносен поклопец, 2200W..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17W22V2
Шифра: 70416

(0)
Нарачки (0)

ST WK-F17W22V2, Superior Technology, Електричен бокал за вода, бела боја, 2200W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17I2200
Шифра: 67820

(0)
Нарачки (0)

ST WK-F17I2200, Superior Technology, Електричен бокал за вода, ИНОКС, 2200W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17G24LED
Шифра: 70418

(0)
Нарачки (0)

ST WK-F17G24LED, Superior Technology, Електричен бокал за вода, Стаклен со ЛЕД осветлување, 2400W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST WK-F17I22V2
Шифра: 70417

(0)
Нарачки (0)

ST WK-F17I22V2, Superior Technology, Електричен бокал за вода, ИНОКС, 2200W, 1.7л капацитет, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување, заштита од вклучување на празно, Вклучен филтер, Безжичен со база, Индикатор за работа..

Редовна Цена 999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-31%
Брз преглед

BOMANN WKS 1356 CB
Шифра: 67967

(0)
Нарачки (0)

BOMANN WKS 1356 CB, Електричен бокал за вода, Инокс, 1.7Л капацитет, греач од нерѓосувачки челик, филтер кој може да се извади, заштита од прегревање, светло за индикација, безбедносен поклопец, 2200W..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,249 Ден.
Има залиха
-32%
Брз преглед

Braun WK300BK
Шифра: 68052

(0)
Нарачки (0)

Braun WK300BK, Електричен бокал за вода, GERMAN TECHNOLOGY, црна боја, 2200W, , 1.6 литри капацитет, зовривање за 45 секунди, лесен за чистење, автоматско исклучување, филтер против бигор кој се мие, индикатор за ниво на вода..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Zelmer ZCK0279W
Шифра: 68702

(0)
Нарачки (0)

Zelmer ZCK0279W, Електричен бокал за вода, бела боја со уникатни орнаменти, 1.7л капацитет, 2200W, отстранлив филтер против бигор, двостран индикатор за вода, автоматско исклучување, заштита против вклучување на празно, скриени греачи..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,299 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje K 17 I
Шифра: 69842

(0)
Нарачки (0)

Gorenje K 17 I, Термо Бокал, Сиво-Бела боја, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.200 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,350 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje K 17 WII
Шифра: 68661

(0)
Нарачки (0)

Gorenje K 17 WII, Термо Бокал, Бела боја, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.200 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,350 Ден.
Има залиха
-22%
Брз преглед

BOMANN WK 1566 CB
Шифра: 68634

(0)
Нарачки (0)

BOMANN WK 1566 CB, Електричен бокал за вода, Црн, 1.7Л капацитет, скриен греач од нерѓосувачки челик , филтер против бигор кој може да се извади, заштита од прегревање, автоматско исклучување, светло за индикација, осветлено сино копче за вклучување, безбедносен поклопец, 2200W..

Редовна Цена 1,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje K 17 BK
Шифра: 72078

(0)
Нарачки (0)

Gorenje K 17 BK, Термо Бокал, Црна боја, Запремнина 1.7 л, Моќност на загревање 1850 W, Ротација 360°, Автоматско исклучување, Индикатор за нивото на водата, Филтер на одлив, Strix Термостат, Заштита од прегревање, Сигурносен систем, Должина на приклучен кабел: 1 m..

Редовна Цена 1,550 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,550 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

Gorenje K 17 W
Шифра: 65526

(0)
Нарачки (0)

Gorenje K 17 W, Термо Бокал, Бела боја, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.400 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, индикатор за вода, Филтер на одлив..

Редовна Цена 1,750 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,650 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD4646/00
Шифра: 70316

(0)
Нарачки (0)

Philips HD4646/00, Термо бокал, Боја бела, Моќност 2400W, Запремнина 1,5 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, индикатор на ниво на водата, anti-calc филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 1,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,899 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Gorenje K 17 GWE
Шифра: 72079

(0)
Нарачки (0)

Gorenje K 17 GWE, Термо Бокал, Бела боја, Стаклен, Запремнина 1,7 л, Моќност на загревање 2.200 W,Ротација 360° , Автоматско исклучување, Индикатор за нивото на водата, Филтер против бигор кој се отстранува, Гумена подлога на садот за поголема стабилност..

Редовна Цена 1,950 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,950 Ден.
Има залиха
-30%
Брз преглед

Electrolux EEWA5300
Шифра: 68264

(0)
Нарачки (0)

Electrolux EEWA5300, Електричен бокал за вода, Инокс, 1.5л капацитет, 2400W, филтер за бигор кој се вади, индикатор за преполнетост, заштита од работа без вода, скриен греач кој не се гледа, автоматско исклучување..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Philips HD9336/21
Шифра: 69965

(0)
Нарачки (0)

Philips HD9336/21, Термо бокал, Боја бела, Моќност 2200W, Запремнина 1,5 Л, Автоматско исклучување, заштита од претекување, индикатор на ниво на водата една чаша, anti-calc филтер, широко отворање на капакот..

Редовна Цена 2,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Tefal KO299830
Шифра: 64573

(0)
Нарачки (0)

Tefal KO299830, Термо бокал, Боја црна, Моќност 2200W, Запрамнина 1,5 Л, Автоматско исклучување, 2ва индикатора на ниво на водата, Подвижен филтер, заклучување на капак...

Редовна Цена 2,159 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,159 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 36 пронајдени (2 Страници)