Преглед во грид:
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST CF-100H Superior Technology
Шифра: 60458

(0)
Нарачки (0)

ST CF-100H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 100л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 54.5x54.5x84.5 cm..

Редовна Цена 8,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,499 Ден.
Има залиха
-23%
Брз преглед

ST CF-150H Superior Technology
Шифра: 71887

(0)
Нарачки (1)

ST CF-150H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 145л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 70.5x54.5x84.5 cm..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,499 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST SFZ-85H Superior Technology
Шифра: 71955

(0)
Нарачки (0)

ST SFZ-85H Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 85л, 5 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 85x55x58цм..

Редовна Цена 8,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,499 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST CF-150M Superior Technology
Шифра: 69543

(0)
Нарачки (0)

ST CF-150M Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 150л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A+ енергетска класа, Димензии 73x52.3x85 цм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST CF-200H Superior Technology
Шифра: 71888

(0)
Нарачки (0)

ST CF-200H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 200л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 90.5x54.5x84.5 cm..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST SFZ-245WM Superior Technolo
Шифра: 69413

(0)
Нарачки (0)

ST SFZ-245WM Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 157л, 5 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 142x55x55цм..

Редовна Цена 12,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST SFZ-245WH Superior Technolo
Шифра: 71959

(0)
Нарачки (0)

ST SFZ-245WH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 147л, 6 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 143x55x58цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,499 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

ST SFZ-245SM Superior Technolo
Шифра: 69971

(0)
Нарачки (0)

ST SFZ-245SM Superior Technology, Вертикален замрзнувач, сребрена боја, Нето капацитет 157л, 5 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 142x55x55цм..

Редовна Цена 13,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

WHIRLPOOL AFG5227-L
Шифра: 70855

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL AFG5227-L, Хоризонтален замрзнувач, бела боја, Капацитет 212л, функција за брзо замрзнување, 1 корпa, прилагодлива температура, Капацитет на замрзнување 12.5кг/24 часа, Ц енергетска класа, Димензии 86.5x80.6x64.8 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST CF-320H Superior Technology
Шифра: 71886

(0)
Нарачки (0)

ST CF-320H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 316л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 112.0x70.0x84.5 cm..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,499 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFZ 2451M
Шифра: 71794

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFZ 2451M, Вертикален замрзнувач, бела боја, 186л, 6 фиоки, механички контроли, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x58 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,499 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

ST SFZ-245SH Superior Technolo
Шифра: 71960

(0)
Нарачки (0)

ST SFZ-245SH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, сребрена боја, Нето капацитет 147л, 6 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 143x55x58цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFZ 245S
Шифра: 67803

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFZ 245S, Вертикален замрзнувач, Сребрена боја, 186л, 6 фиоки, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

Gorenje FH 210 W
Шифра: 66129

(0)
Нарачки (0)

Gorenje FH 210 W, Замрзнувач , Бела боја, Бруто капацитет: 210 Литри, 1 компресор, Голем сад за зеленчук и овошје, Бучност: 43dB(A), Енергетска класа A, Димензии (Ш x В x Д): 80 x 85 x 70 cm..

Редовна Цена 15,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,590 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Gorenje FH 330 W
Шифра: 64966

(0)
Нарачки (0)

Gorenje FH 330 W, Замрзнувач , Бела боја, Бруто капацитет: 310 Литри, 1 компресор, Голем сад за зеленчук и овошје, Бучност: 43dB(A), Енергетска класа A, Димензии (Ш x В x Д): 110 x 85 x 70 cm..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

WHIRLPOOL WHM 3111
Шифра: 70990

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL WHM 3111, Хоризонтален замрзнувач 311л, Систем за заклучување, функција за брзо замрзнување, 2 корпи, Капацитет на замрзнување 20кг за 24 часа, прилагодлива температура, Бучност 40дб, Потрошувачка 292 kWh годишно, А+ енергетска класа, Димензии 91.6x118x69.8 цм..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

Gorenje FH 400 W
Шифра: 64958

(0)
Нарачки (0)

Gorenje FH 400 W, Замрзнувач, Бела боја, Бруто капацитет: 400 Литри, 1 компресор, Голем сад за зеленчук и овошје, Бучност: 43dB(A), Енергетска класа Ц, Димензии (Ш x В x Д): 130 x 85 x 70 cm..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST CF-400H Superior Technology
Шифра: 71954

(0)
Нарачки (0)

ST CF-400H Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 380л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A енергетска класа, Димензии 130.0x70.0x84.5 cm..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST CF-400M Superior Technology
Шифра: 69540

(0)
Нарачки (0)

ST CF-400M Superior Technology, Хоризонтален замрзнувач, Капацитет 415л, Механички контроли, Прилагодување на температурата, Лесен ентериер за чистење, A+ енергетска класа, Димензии 142.4x68.5x85 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

ST SFZ-275WH Superior Technolo
Шифра: 71961

(0)
Нарачки (0)

ST SFZ-275WH Superior Technology, Вертикален замрзнувач, бела боја, Нето капацитет 225л, 7 транспарентни фиоки, Механичка контрола на температурата, ЛЕД осветлување, A+ енергетска класа, Димензии 170x60x60цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
16,499 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 30 пронајдени (2 Страници)