Преглед во грид:
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST DWF60WM3
Шифра: 71737

(0)
Нарачки (0)

ST DWF60WM3, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 60 цм, 12 комплети, 6 програми (Интензивна, Нормална, Еко, Брза, 90мин и програма за стакло), Половично полнење, електронска контрола, Тајмер, заклучување од деца, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка, А+ енергетска класа, Бучност..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,299 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST DWF45WM2
Шифра: 71994

(0)
Нарачки (0)

ST DWF45WM2, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 45 цм, 9 комплети, 5 програми (Автоматска 45-65, Нормална 55, Еко 50, Брза 40, и програма за стакло 40), 4 температури, Половично полнење, електронска контрола, Тајмер, заклучување од деца, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка, А+ ..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,499 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C14
Шифра: 68734

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C14, Машина за миење садови, бела боја, самостоечка, 60цм, 12 комплети, 5 програми, 4 температурни нивоа, Половично полнење, Индикатор за сол, Бучност 52дб, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,6x59,8 цм..

Редовна Цена 13,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,499 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C13
Шифра: 69263

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C13, Самостоечка машина за миење садови, 45цм, бела боја, 10 комплети, 4 програми, темно сива кошница, метален филтер, инка за сол, Бучност 57дб, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST DWF60WM2
Шифра: 70048

(0)
Нарачки (0)

ST DWF60WM2, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 60 цм, 12 комплети, 4 програми, Половично полнење, електронска контрола, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка, 3080л годишна потрошувачка на вода, А++ енергетска класа, Бучност: 49dB(A), 1800W скриен греач, самочистечки филтер, ant..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,499 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C13S
Шифра: 70461

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C13S, Самостоечка машина за миење садови, 45цм, сребрена боја, 10 комплети, 4 програми, темно сива кошница, метален филтер, инка за сол, Бучност 57дб, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,499 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

ST DWF45SM2
Шифра: 71995

(0)
Нарачки (0)

ST DWF45SM2, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Сребрена боја, 45 цм, 9 комплети, 5 програми (Автоматска 45-65, Нормална 55, Еко 50, Брза 40, и програма за стакло 40), 4 температури, Половично полнење, електронска контрола, Тајмер, заклучување од деца, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка,..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

ST DWF60SM3
Шифра: 71738

(0)
Нарачки (0)

ST DWF60SM3, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Сребрена боја, 60 цм, 12 комплети, 6 програми (Интензивна, Нормална, Еко, Брза, 90мин и програма за стакло), Половично полнење, електронска контрола, Тајмер, заклучување од деца, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка, А+ енергетска класа, Буч..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C14S
Шифра: 70354

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C14S, Машина за миење садови, сребрена боја, самостоечка, 60цм, 12 комплети, 5 програми, 4 температурни нивоа, Половично полнење, Индикатор за сол, Бучност 52дб, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,6x59,8 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW T12
Шифра: 67657

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW T12, Машина за миење садови, Бела боја, ЛЦД Дисплеј, 60цм, 12 сета капацитет, 4 програми, Половично полнење, Бучност 57 дб, Метален филтер, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C14X
Шифра: 71718

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C14X, Машина за миење садови, INOX, самостоечка, 60цм, 12 комплети, 5 програми, 4 температурни нивоа, Половично полнење, Индикатор за сол, Бучност 52дб, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,6x59,8 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,499 Ден.
Има залиха
-22%
Брз преглед

CANDY CED122
Шифра: 70340

(0)
Нарачки (0)

CANDY CED122, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 60цм, Капацитет 12 комплети, 6 програми за миење, Температури на миење од 45 до 70 степени, тајмер, XL горна кошница, Прилагодливи горна кошница и долна кошница, Бучност 52дб, Потрошувачка на вода од само 12.5л,светлосен индикатор за недостаток на сол, А+ енергетска класа, Димензии 85x60x..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,995 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

INDESIT DSR 15B1 EU
Шифра: 68239

(0)
Нарачки (0)

INDESIT DSR 15B1 EU, Машина за миење садови, Бела, 45цм, 10 комплети, 5 програми, можност за приклучување топла вода, инокс внатрешност, 51децибели, индикатор за сол и сјај, заштита од протекување, А+ енергетска класа, Димензии 85x60x45 цм..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

INDESIT DFG 15B10 EU
Шифра: 66841

(0)
Нарачки (0)

INDESIT DFG 15B10 EU, Машина за миење садови, ЏОРЏЕТО ЏУЏАРО ДИЗАЈН, Бела, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 49 децибели, индикатор за сол, тајмер, Aquastop, А+ енергетска класа, 85x60x60..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,499 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW T12X
Шифра: 71717

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW T12X, Машина за миење садови, INOX, ЛЦД Дисплеј, 60цм, 12 сета капацитет, 4 програми, Половично полнење, Бучност 57 дб, Метален филтер, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,499 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON LFB 5B019 EU
Шифра: 67109

(0)
Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON LFB 5B019 EU, Машина за миење садови, Бела боја, 60цм, 13 комплети, 5 програми, overflow, A+ енергетска класа, AQUASTOP, Бучност: 49dB, Потрошувачка на вода: 11 литри, индикатор за недостаток на сол, 85x60x60..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

INDESIT DFG 15B10 S EU
Шифра: 68766

(0)
Нарачки (0)

INDESIT DFG 15B10 S EU, Машина за миење садови, ЏОРЏЕТО ЏУЏАРО ДИЗАЈН, Сребрена, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 49 децибели, индикатор за сол, тајмер, Aquastop, А+ енергетска класа, 85x60x60..

Редовна Цена 19,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

INDESIT DFG 26B1
Шифра: 69299

(0)
Нарачки (0)

INDESIT DFG 26B1, Машина за миење садови, Бела боја, 60цм, 13 комплети, 6 програми, Тајмер до 9 часа, Половично полнење, Индикатор за сол и сјај, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Бучност 49 дб, Димензии 60x60x85 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

INDESIT DSR 15B1 S EU
Шифра: 67900

(0)
Нарачки (0)

INDESIT DSR 15B1 S EU, Машина за миење садови, Сребрена, 45цм, 10 комплети, 5 програми, можност за приклучување топла вода, инокс внатрешност, 51децибели, индикатор за сол и сјај, заштита од протекување, А+ енергетска класа, Димензии 85x60x45 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

WHIRLPOOL WFE 2B19
Шифра: 69986

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL WFE 2B19, Самостоечка Машина за миење садови, бела, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 3 температури, 10 години гаранција против корозија, тајмер, Половично полнење, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Flexi space, Бучност 49дб, A+ енергетска класа, Димензии 85x59.7x59 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,499 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 57 пронајдени (3 Страници)