Бела Техника

Направете пребарување


WHIRLPOOL WPRO Филтер за масно

WHIRLPOOL WPRO Филтер за масно

WHIRLPOOL WPRO Филтер за маснотии за аспиратор, со индикатор, 484000008526..

Шифра: 55064

Редовна Цена 179 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

179 Ден.

-10%
WHIRLPOOL WPRO Универзален јаг

WHIRLPOOL WPRO Универзален јаг

WHIRLPOOL WPRO Универзален јаглен филтер за аспиратор, против миризби, 484000008525..

Шифра: 55069

Редовна Цена 499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

449 Ден.

-8%
WHIRLPOOL WPRO Универзален мон

WHIRLPOOL WPRO Универзален мон

WHIRLPOOL WPRO Универзален монтажен кит за машина за перење + сушара, 60цм, 484000008881..

Шифра: 55067

Редовна Цена 2,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,299 Ден.

-14%
WHIRLPOOL AKR 431 WH

WHIRLPOOL AKR 431 WH

WHIRLPOOL AKR 431 WH, Традиционален аспиратор, Бел, 60цм, 2 светилки, 2 брзини, капацитет 172м3, Мех..

Шифра: 69490

Редовна Цена 3,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

3,199 Ден.

-38%
WHIRLPOOL WSLT 65 AS X

WHIRLPOOL WSLT 65 AS X

WHIRLPOOL WSLT 65 AS X, Традиционален аспиратор, Инокс, 60цм, 1 мотор со моќност од 140W, 1 светилкa..

Шифра: 70333

Редовна Цена 5,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

3,699 Ден.

-24%
HOTPOINT ARISTON AH 61 CM X/HA

HOTPOINT ARISTON AH 61 CM X/HA

HOTPOINT ARISTON AH 61 CM X/HA, Телескопски аспиратор на извлекување, INOX, 3 брзини, Висок одвод од..

Шифра: 67238

Редовна Цена 6,599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

4,999 Ден.

-19%
WHIRLPOOL AKR 641 GY

WHIRLPOOL AKR 641 GY

WHIRLPOOL AKR 641 GY, Телескопски аспиратор на извлекување, Инокс, 60цм, 1 мотор, 2 светилки, 3 брзи..

Шифра: 69488

Редовна Цена 6,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

5,699 Ден.

-13%
HOTPOINT ARISTON AH 62 CM X /H

HOTPOINT ARISTON AH 62 CM X /H

HOTPOINT ARISTON AH 62 CM X /HA, Телескопски аспиратор на извлекување, INOX, 3 брзини, 720м3 капацит..

Шифра: 66710

Редовна Цена 7,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

6,999 Ден.

-13%
WHIRLPOOL WSLESS 66 AS GR

WHIRLPOOL WSLESS 66 AS GR

WHIRLPOOL WSLESS 66 AS GR, Вграден Телескопски аспиратор, Инокс, 3 брзини, Капацитет 336 м3, Макцим..

Шифра: 72238

Редовна Цена 7,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

6,999 Ден.

-12%
WHIRLPOOL AKR 749 IX

WHIRLPOOL AKR 749 IX

WHIRLPOOL AKR 749 IX, Телескопски аспиратор на извлекување, Инокс, 60цм, 1 мотор, 2 халогени светилк..

Шифра: 70332

Редовна Цена 8,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

7,499 Ден.

-6%
WHIRLPOOL AKR 643 GY

WHIRLPOOL AKR 643 GY

WHIRLPOOL AKR 643 GY, Телескопски аспиратор на извлекување, Инокс, 60цм, 2 мотори, 2 светилки, 3 брз..

Шифра: 69489

Редовна Цена 8,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

7,999 Ден.

-5%
INDESIT RI 161 C

INDESIT RI 161 C

INDESIT RI 161 C, Вградна стаклокерамичка плотна, Црна, сензорски команди, 4 грејни зони, електронск..

Шифра: 71999

Редовна Цена 9,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

9,499 Ден.

WHIRLPOOL AKR 685 IX

WHIRLPOOL AKR 685 IX

WHIRLPOOL AKR 685 IX, Оџак Аспиратор, Инокс, 60цм, 2 светилки, 3 брзини, капацитет 416м3, мехнанички..

Шифра: 69245

Редовна Цена 9,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

9,499 Ден.

-21%
INDESIT EWSD 60851 W EU Машина

INDESIT EWSD 60851 W EU Машина

INDESIT EWSD 60851 W EU Машина за перење алиштa СЛИМ , ЛЦД Дисплеј, Бела, 6кг, 800 вртежи, слим 40цм..

Шифра: 68799

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

10,999 Ден.

-15%
INDESIT VRA 640 X

INDESIT VRA 640 X

INDESIT VRA 640 X, Вградна стаклокерамичка плотна, Црна,INOX рамка, сензорски команди, 4 грејни зони..

Шифра: 64198

Редовна Цена 12,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

10,999 Ден.

WHIRLPOOL AKM 9010/NE

WHIRLPOOL AKM 9010/NE

WHIRLPOOL AKM 9010/NE, Вградна стаклокерамичка плотна, 60цм, Без рамка, Механички контроли, 4 грејни..

Шифра: 69719

Редовна Цена 10,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

10,999 Ден.

WHIRLPOOL AKT 8090/NE

WHIRLPOOL AKT 8090/NE

WHIRLPOOL AKT 8090/NE, Вградна стаклокерамичка плотна, 60цм, Без рамка, Сензорски контроли на допир,..

Шифра: 70330

Редовна Цена 10,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

10,999 Ден.

-19%
INDESIT EWSD 61051 W EU

INDESIT EWSD 61051 W EU

INDESIT EWSD 61051 W EU, Машина за перење алиштa СЛИМ , ЛЦД Дисплеј, Бела, 6кг, 1000 вртежи, слим 40..

Шифра: 72333

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,299 Ден.

-12%
INDESIT MWI 121.1 X

INDESIT MWI 121.1 X

INDESIT MWI 121.1 X, Вградна микробранова, INOX, 20лт, 800W, електронски тајмер со дисплеј, 38,8цм x..

Шифра: 65686

Редовна Цена 12,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,499 Ден.

-12%
INDESIT RAA 24 N (EU)

INDESIT RAA 24 N (EU)

INDESIT RAA 24 N (EU), Фрижидер со горна комора, Бел, 226л (184л 42л), А енергетска класа, Автоматск..

Шифра: 64866

Редовна Цена 12,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,499 Ден.

-14%
HOTPOINT ARISTON KRB 640 C (PL

HOTPOINT ARISTON KRB 640 C (PL

HOTPOINT ARISTON KRB 640 C (PL), Вградна стаклокерамичка плотна, Црна боја, без рамка, сензорски ком..

Шифра: 67168

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,999 Ден.

-14%
HOTPOINT ARISTON KRB 640 X

HOTPOINT ARISTON KRB 640 X

HOTPOINT ARISTON KRB 640 X, Вградна стаклокерамичка плотна, Црна боја, INOX рамка, сензорски команди..

Шифра: 67167

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,999 Ден.

-25%
INDESIT IDC 75 B (EU)

INDESIT IDC 75 B (EU)

INDESIT IDC 75 B (EU), Кондензациска сушара, Бела, 7кг, Електронски програматор, Автоматски нивоа на..

Шифра: 68676

Редовна Цена 15,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,999 Ден.

-13%
INDESIT IFW 6841 JH IX

INDESIT IFW 6841 JH IX

INDESIT IFW 6841 JH IX, Вградна фурна со Вентилатор, Модел 2017, Инокс, ЛЦД Дисплеј, Копчиња на вовл..

Шифра: 60054

Редовна Цена 13,799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,999 Ден.

-14%
INDESIT VRA 641 D B S

INDESIT VRA 641 D B S

INDESIT VRA 641 D B S, Вградна стаклокерамичка плотна, Црна, тенка рамка, сензорски команди, 4 грејн..

Шифра: 70355

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,999 Ден.

Прикажани 1 - 25 од 264 пронајдени (11 Страници)