Сетек Дирекција

ул. 1523 бр.1, Скопје
Тел: 02 30 80 877
Е-маил: setec.prodazba@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 08:30 до 16:30 ч
Сабота 10:00 до 15:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Г. Магацин

ул. 1523 бр.1, Скопје
Тел: 02 30 80 890
Е-маил: setec.prodazba@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 08:30 до 16:30 ч
Сабота 10:00 до 15:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Мој Сервис

ул. 1523 бр.1, Скопје
Тел: 02 30 84 890
Е-маил: servis@mojservis.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 08:30 до 16:30 ч
Сабота неработен ден
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Рузвелтова

ул. Рузвелтова бр.21, Скопје
Тел: 02 2 477 101
Е-маил: setec.ruzveltova@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Дајмонд

ул. Свети Кирил и Методиј бр.3, Скопје
Тел: 02 2 477 136
Е-маил: setec.dajmond.mol@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 10:00 до 22:00 ч
Сабота 10:00 до 22:00 ч
Недела 10:00 до 20:00 ч
roomПрикажи локација

Сетек ГТЦ ИТ

Булевар Филип Втори Македонски, Зграда I Кат, Скопје
Тел: 02 2 477 102
Е-маил: setec.gtc.prizemje@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек ГТЦ (до Холидеј Ин)

ул. Филип Втори бр.3 Приземје, Скопје
Тел: 02 2 477 103
Е-маил: setec.gtc@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек (Стадион)

ул. Аминта Трети бр.1, Скопје
Тел: 02 2 477 109
Е-маил: setec.stadion@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Аеродром (Мајчин Дом)

Булевар Jане Сандански бр. 13, Скопје
Тел: 02 2 477 118
Е-маил: setec.aerodrom@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Чаир

Булевар Македонска Косовска Бригада 1 бр. 1/1, Скопје
Тел: 02 2 477 120
Е-маил: setec.cair@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела 10:00 до 18:30 ч
roomПрикажи локација

Сетек Ѓорче Петров

ул. Ѓорче Петров бр.64, Скопје
Тел: 02 2 477 123
Е-маил: setec.gorce.petrov@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Сити Мол

ул. Љубљанска бр.4, Скопје
Тел: 02 2 477 130
Е-маил: setec.city.mall@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 10:00 до 22:00 ч
Сабота 10:00 до 22:00 ч
Недела 10:00 до 22:00 ч
roomПрикажи локација

Сетек Драчево

Булевар Борис Траjковски 340, Скопје
Тел: 02 2 477 138
Е-маил: setec.dracevo@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Тетово

ул. Благоја Тоска бр.206
Тел: 02 2 477 104
Е-маил: setec.tetovo@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Битола

ул. Никола Тесла бр.16
Тел: 02 2 477 105
Е-маил: setec.bitola@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Струга

ул. Маршал Тито Бр.3/1
Тел: 02 2 477 107
Е-маил: setec.struga@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Охрид

ул. 7-ми НОЕМВРИ бр.179
Тел: 02 2 477 110
Е-маил: setec.ohrid@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Охрид 2

ул. Кузман Јосифовски Питу 1/4
Тел: 02 2 477 127
Е-маил: setec.ohrid2@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Штип

Булевар ЈНА бр.2
Tел: 02 2 477 126
Е-маил: setec.stip2@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Гостивар

Кеј Братство Единство бр.41
Tел: 02 2 477 113
Е-маил: setec.gostivar@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Куманово

Иво Лола Рибар бр. 112 "Нагорички Сокак"
Тел: 02 2 477 111
Е-маил: setec.kumanovo@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 08:30 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Велес

ул. Маршал Тито бр.1
Тел: 02 2 477 116
Е-маил: setec.veles@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Прилеп

бул. Гоце Делчев бр.37/3
Тел: 02 2 477 119
Е-маил: setec.prilep@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 08:30 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Струмица

ул. Ленинова бр. 101
Тел: 02 2 477 108
Е-маил: setec.strumica@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Кочани

ул. Маршал Тито Бр.94
Тел: 02 2 477 114
Е-маил: setec.kocani@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Кавадарци

Западен Булевар бр.2
Тел: 02 2 477 115
Е-маил: setec.kavadarci@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Кичево

ул. Индустриска бр. 16 (Атва маркет)
Тел: 02 2 477 121
Е-маил: setec.kicevo@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Гевгелија

ул. Сава Михајлов бр.1
Тел: 02 2 477 122
Е-маил: setec.gevgelija@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Свети Николе

ул. Пиринска бр.1/1
Тел: 02 2 477 125
Е-маил: setec.sveti.nikole@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Радовиш

Булевар Александар Македонски бр.2/2
Тел: 02 2 477 124
Е-маил: setec.radovis@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Ресен

ул. Јосиф Јосифовски бр.41
Тел: 02 2 477 128
Е-маил: setec.resen@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Крива Паланка

ул. Свети Јоаким Осоговски бр. 108/1
Тел: 02 2 477 129
Е-маил: setec.kriva.palanka@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Дебар

ул. Ленинова бр.4
Тел: 02 2 477 131
Е-маил: setec.debar@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Делчево

ул. Маршал Тито 106
Тел: 02 2 477 134
Е-маил: setec.delcevo@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација

Сетек Неготино

ул. Железничка 24
Тел: 02 2 477 137
Е-маил: setec.negotino@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 08:30 до 20:30 ч
Недела неработен ден
roomПрикажи локација