Поради зголемен обем на продажба, СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА има потреба од:

РЕФЕРЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА


Потребни квалификации:
• Минимум ССС;
• Возачка дозвола Б категорија (Незадолжителна)
• Пожелно, но не и неопходно е претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
• Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;
• Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
• Големо познавање и продажба на некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;


Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија (CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО, со слика не постара од 6 месеци на e-mail адресата najdirabota@setec.mk.

Напомена: Нагласете во насловот на пораката

“ЗА РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА (градот за кој аплицирате)”

Само кандидати кои ќе бидат повикани на интервју ќе бидат лично контактирани.

РАБОТНИК ВО МАГАЦИН


Ви нудиме вработување и одлични услови за работа,

можност за професионална надоградба и напредување.

Ве покануваме да станете дел од нашиот тим.

Потребни квалификации:
• Минимум ССС;
• Возачка дозвола Б категорија
• Пожелно е предходно искуство со работење во магацин

Доколку сте заинтересирани а воедно го поседувате и потребното познавање за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија 
(CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО,

на e-mail адресата: vrabotuvanje@set.com.mk


Напомена:
Нагласете во насловот на пораката

“ЗА МАГАЦИОНЕР физички работник”

Само кандидати кои ќе бидат повикани на интервју ќе бидат лично контактирани.