BOSCH TKA3A034

Бренд: BOSCH
Краток опис: BOSCH TKA3A034, Aпарат за филтер кафе, црвена боја, 1100W, стакл
Шифра: 68083
Гаранција (дена): 720
Прегледи: 0

Редовна цена:

2,899 Ден.