BlackVision AX2 3G Tablet Gold/White

Бренд: BlackVision
Краток опис: BlackVision AX2 3G Tablet Gold/White, 7 inch IPS, Resolution: 10
Шифра: 45243
Гаранција (дена): 360
Прегледи: 0

Редовна цена:

3,499 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

2,899 Ден.