BlackVision AX10 3G Tablet

Бренд: BlackVision
Краток опис: BlackVision AX10 3G Tablet, White, 10.1 inch IPS, Resolution: 12
Шифра: 45240
Гаранција (дена): 360
Прегледи: 0

Редовна цена:

5,499 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

5,299 Ден.