Бренд: AQUAPHOR
Краток опис: AQUAPHOR MORION DWM-101-12-M-S4, (ГРАТИС МОНТАЖА ОД СЕТЕК) Модел
Достапност:
Шифра: 73071

Количина

Icon Направете нарачка преку телефон
*Сетек се од техника не одговара за технички грешки и слики што не соодествуваат со реалниот производ.
*Сите цени се со пресметан ДДВ.
*За сетек клуб кредит има 3% административен трошок.
AQUAPHOR MORION DWM-101-12-M-S4, (ГРАТИС МОНТАЖА ОД СЕТЕК) Модел за високо загадена вода, Работи на принципот на реверзибилна осмоза UltraTeck (USA) и повеќестепени филтер системи Аквафор направени со карбон блок технологија, МОЖЕ ДА РАБОТИ ВО УСЛОВИ НА МНОГУ НИЗОК ПРИТИСОК НА ВОДА, Благодарение на единствената патентирана конструкција на колекторите и користењето на концепцијата на блок модули постигната е висока компактност во филтерот, За прв пат во прочистувањето вода еден патрон претставува единствен блок модул со јако пластично тело. При замена на филтерот се прави и замена на телото на модулот со што се елиминира појавата на бактерии, Вклучена е модерна славина заедно со филтерот која е многу лесна за употреба, Комплетот содржи: Предфилтер модул К1-05 со полипропиленски кертриџ со пропустливост од 5микрометри и служи за елиминација на механички нечистотии од водата, Предфилтерот е отпорен на хемикалии и бактерии, Заменлив модул К1-02 кој го отстранува активниот хлор, јоните на тешките метали и органските соединенија, Реверзибилна осмотска мембрана TFC-50 која ги отсртанува микро честичките на активните јони, тешките метали и органските соедниненија (до 0.8 микрони), Заменлив модул К1-07М за завршна обработка на водата кој ја прочистува водата од последни остатоци од штетни материи и ја збогатува со потребните минерали
КАТАЛОЗИ И АКЦИИ
  • fati
  • gaming
  • vel
  • rati
  • it
  • bt