• Бренд
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категории
  -1
  -1
  -1
  -1
  -1
  -1
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  Ден. - Ден.
 • Достапност
  0
  0
  0
  0

Промоцијата 5 години гаранција важи за одредени фрижидери, машини за перење на алишта, вградени кујнски уреди и правосмукалки купени
од 1.9. дo 31.12.2020, како и за машини за сушење алишта и комбинирани машини за перење и сушење на алишта купени во периодот
од 1.10. дo 31.12.2020.
За да го остварите правото на 5 години гаранција, уредот мора да биде регистриран на интернет страницата
samsung5godinigarancija.mk најдоцна 30 дена од денот на купувањето.
Деталите од промоцијата и листата со производи можете да ги побарате на интернет страницата samsung5godinigarancija.mk

-15%
Шифра: 64600
Редовна цена: 11,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 10,189 Ден.
24x BLACK РАТА: 448 Ден.
48x BLACK РАТА: 236 Ден.
-15%
Шифра: 71426
Редовна цена: 16,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 14,099 Ден.
24x BLACK РАТА: 620 Ден.
48x BLACK РАТА: 326 Ден.
-10%
Шифра: 65652
Редовна цена: 16,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 14,849 Ден.
24x BLACK РАТА: 653 Ден.
48x BLACK РАТА: 344 Ден.
-12%
Шифра: 72414
Редовна цена: 16,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 15,039 Ден.
24x BLACK РАТА: 662 Ден.
48x BLACK РАТА: 348 Ден.
-13%
Шифра: 64601
Редовна цена: 18,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 16,009 Ден.
24x BLACK РАТА: 704 Ден.
48x BLACK РАТА: 370 Ден.
-21%
Шифра: 71454
Редовна цена: 21,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 16,999 Ден.
24x BLACK РАТА: 748 Ден.
48x BLACK РАТА: 393 Ден.
-14%
Шифра: 71952
Редовна цена: 19,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 17,209 Ден.
24x BLACK РАТА: 757 Ден.
48x BLACK РАТА: 398 Ден.
-18%
Шифра: 71456
Редовна цена: 21,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 17,999 Ден.
24x BLACK РАТА: 792 Ден.
48x BLACK РАТА: 416 Ден.
-12%
Шифра: 71453
Редовна цена: 20,799 Ден.
BLACK ЦЕНА: 18,319 Ден.
24x BLACK РАТА: 806 Ден.
48x BLACK РАТА: 424 Ден.
-20%
Шифра: 71455
Редовна цена: 22,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 18,399 Ден.
24x BLACK РАТА: 809 Ден.
48x BLACK РАТА: 426 Ден.
-18%
Шифра: 72556
Редовна цена: 22,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 18,809 Ден.
24x BLACK РАТА: 827 Ден.
48x BLACK РАТА: 435 Ден.
-15%
Шифра: 71452
Редовна цена: 22,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 19,499 Ден.
24x BLACK РАТА: 858 Ден.
48x BLACK РАТА: 451 Ден.
-13%
Шифра: 73799
Редовна цена: 22,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 19,899 Ден.
24x BLACK РАТА: 875 Ден.
48x BLACK РАТА: 460 Ден.
-8%
Шифра: 73797
Редовна цена: 21,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 20,159 Ден.
24x BLACK РАТА: 887 Ден.
48x BLACK РАТА: 466 Ден.
-15%
Шифра: 71951
Редовна цена: 24,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 20,929 Ден.
24x BLACK РАТА: 921 Ден.
48x BLACK РАТА: 484 Ден.
-15%
Шифра: 72415
Редовна цена: 24,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 20,929 Ден.
24x BLACK РАТА: 921 Ден.
48x BLACK РАТА: 484 Ден.
-13%
Шифра: 73798
Редовна цена: 24,599 Ден.
BLACK ЦЕНА: 21,339 Ден.
24x BLACK РАТА: 939 Ден.
48x BLACK РАТА: 494 Ден.
-11%
Шифра: 73781
Редовна цена: 24,899 Ден.
BLACK ЦЕНА: 22,099 Ден.
24x BLACK РАТА: 972 Ден.
48x BLACK РАТА: 511 Ден.
-12%
Шифра: 73138
Редовна цена: 25,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 22,999 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,011 Ден.
48x BLACK РАТА: 532 Ден.
-21%
Шифра: 69476
Редовна цена: 29,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 23,799 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,047 Ден.
48x BLACK РАТА: 550 Ден.
-21%
Шифра: 69477
Редовна цена: 30,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 24,499 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,077 Ден.
48x BLACK РАТА: 567 Ден.
-9%
Шифра: 73236
Редовна цена: 27,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 25,439 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,119 Ден.
48x BLACK РАТА: 588 Ден.
-15%
Шифра: 73663
Редовна цена: 29,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 25,579 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,125 Ден.
48x BLACK РАТА: 591 Ден.
-14%
Шифра: 69474
Редовна цена: 30,299 Ден.
BLACK ЦЕНА: 26,199 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,152 Ден.
48x BLACK РАТА: 606 Ден.
-16%
Шифра: 68848
Редовна цена: 31,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 26,399 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,161 Ден.
48x BLACK РАТА: 610 Ден.
-6%
Шифра: 73780
Редовна цена: 28,299 Ден.
BLACK ЦЕНА: 26,609 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,170 Ден.
48x BLACK РАТА: 615 Ден.
-10%
Шифра: 73239
Редовна цена: 29,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 26,949 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,185 Ден.
48x BLACK РАТА: 623 Ден.
-24%
Шифра: 71466
Редовна цена: 35,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 26,999 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,187 Ден.
48x BLACK РАТА: 624 Ден.
-14%
Шифра: 69478
Редовна цена: 31,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 27,199 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,196 Ден.
48x BLACK РАТА: 629 Ден.
-15%
Шифра: 71719
Редовна цена: 31,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 27,259 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,199 Ден.
48x BLACK РАТА: 630 Ден.
-15%
Шифра: 69479
Редовна цена: 32,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 27,499 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,209 Ден.
48x BLACK РАТА: 636 Ден.
-21%
Шифра: 71464
Редовна цена: 34,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 27,699 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,218 Ден.
48x BLACK РАТА: 640 Ден.
-16%
Шифра: 71463
Редовна цена: 33,799 Ден.
BLACK ЦЕНА: 28,319 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,245 Ден.
48x BLACK РАТА: 655 Ден.
-24%
Шифра: 68847
Редовна цена: 37,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 28,699 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,262 Ден.
48x BLACK РАТА: 664 Ден.
-11%
Шифра: 73820
Редовна цена: 32,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 28,799 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,266 Ден.
48x BLACK РАТА: 666 Ден.
-14%
Шифра: 71576
Редовна цена: 33,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 29,399 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,293 Ден.
48x BLACK РАТА: 680 Ден.
-10%
Шифра: 71459
Редовна цена: 32,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 29,699 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,306 Ден.
48x BLACK РАТА: 687 Ден.
-15%
Шифра: 73800
Редовна цена: 35,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 30,069 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,322 Ден.
48x BLACK РАТА: 695 Ден.
-18%
Шифра: 69036
Редовна цена: 36,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 30,239 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,330 Ден.
48x BLACK РАТА: 699 Ден.
-11%
Шифра: 72362
Редовна цена: 34,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 31,039 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,365 Ден.
48x BLACK РАТА: 718 Ден.
-15%
Шифра: 71458
Редовна цена: 36,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 31,039 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,365 Ден.
48x BLACK РАТА: 718 Ден.
-11%
Шифра: 73762
Редовна цена: 35,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 32,009 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,408 Ден.
48x BLACK РАТА: 740 Ден.
-13%
Шифра: 73783
Редовна цена: 38,099 Ден.
BLACK ЦЕНА: 33,199 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,460 Ден.
48x BLACK РАТА: 768 Ден.
-9%
Шифра: 73779
Редовна цена: 36,699 Ден.
BLACK ЦЕНА: 33,399 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,469 Ден.
48x BLACK РАТА: 772 Ден.
-13%
Шифра: 71577
Редовна цена: 38,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 33,599 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,477 Ден.
48x BLACK РАТА: 777 Ден.
-22%
Шифра: 72127
Редовна цена: 42,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 33,599 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,477 Ден.
48x BLACK РАТА: 777 Ден.
-15%
Шифра: 72568
Редовна цена: 39,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 33,839 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,488 Ден.
48x BLACK РАТА: 782 Ден.
-20%
Шифра: 72408
Редовна цена: 49,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 39,599 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,741 Ден.
48x BLACK РАТА: 915 Ден.
-20%
Шифра: 71691
Редовна цена: 52,899 Ден.
BLACK ЦЕНА: 42,139 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,853 Ден.
48x BLACK РАТА: 974 Ден.
-21%
Шифра: 71586
Редовна цена: 54,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 43,679 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,921 Ден.
48x BLACK РАТА: 1,010 Ден.
-20%
Шифра: 72928
Редовна цена: 61,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 48,999 Ден.
24x BLACK РАТА: 2,154 Ден.
48x BLACK РАТА: 1,133 Ден.
Прикажани 1 - 51 од 57 пронајдени (2 Страници)