• Бренд
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категории
  -1
  -1
  -1
  -1
  -1
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  Ден. - Ден.
 • Достапност
  0
  0
  0
  0

Промоцијата 5 години гаранција важи за одредени фрижидери, машини за перење на алишта, вградени кујнски уреди и правосмукалки купени
од 1.9. дo 31.12.2020, како и за машини за сушење алишта и комбинирани машини за перење и сушење на алишта купени во периодот
од 1.10. дo 31.12.2020.
За да го остварите правото на 5 години гаранција, уредот мора да биде регистриран на интернет страницата
samsung5godinigarancija.mk најдоцна 30 дена од денот на купувањето.
Деталите од промоцијата и листата со производи можете да ги побарате на интернет страницата samsung5godinigarancija.mk

-15%
Шифра: 64600
Редовна цена: 11,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 10,189 Ден.
24x BLACK РАТА: 448 Ден.
48x BLACK РАТА: 236 Ден.
-15%
Шифра: 71426
Редовна цена: 16,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 14,099 Ден.
24x BLACK РАТА: 620 Ден.
48x BLACK РАТА: 326 Ден.
-10%
Шифра: 65652
Редовна цена: 16,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 14,849 Ден.
24x BLACK РАТА: 653 Ден.
48x BLACK РАТА: 344 Ден.
-12%
Шифра: 72414
Редовна цена: 16,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 15,039 Ден.
24x BLACK РАТА: 662 Ден.
48x BLACK РАТА: 348 Ден.
-14%
Шифра: 73089
Редовна цена: 17,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 15,039 Ден.
24x BLACK РАТА: 662 Ден.
48x BLACK РАТА: 348 Ден.
-13%
Шифра: 64601
Редовна цена: 18,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 16,009 Ден.
24x BLACK РАТА: 704 Ден.
48x BLACK РАТА: 370 Ден.
-14%
Шифра: 71952
Редовна цена: 19,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 17,209 Ден.
24x BLACK РАТА: 757 Ден.
48x BLACK РАТА: 398 Ден.
-18%
Шифра: 72556
Редовна цена: 22,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 18,809 Ден.
24x BLACK РАТА: 827 Ден.
48x BLACK РАТА: 435 Ден.
-15%
Шифра: 71951
Редовна цена: 24,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 20,929 Ден.
24x BLACK РАТА: 921 Ден.
48x BLACK РАТА: 484 Ден.
-15%
Шифра: 72415
Редовна цена: 24,499 Ден.
BLACK ЦЕНА: 20,929 Ден.
24x BLACK РАТА: 921 Ден.
48x BLACK РАТА: 484 Ден.
-15%
Шифра: 73663
Редовна цена: 29,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 25,579 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,125 Ден.
48x BLACK РАТА: 591 Ден.
-15%
Шифра: 71719
Редовна цена: 31,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 27,259 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,199 Ден.
48x BLACK РАТА: 630 Ден.
-13%
Шифра: 72552
Редовна цена: 31,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 27,729 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,219 Ден.
48x BLACK РАТА: 641 Ден.
-11%
Шифра: 72362
Редовна цена: 34,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 31,039 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,365 Ден.
48x BLACK РАТА: 718 Ден.
-15%
Шифра: 72568
Редовна цена: 39,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 33,839 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,488 Ден.
48x BLACK РАТА: 782 Ден.
-21%
Шифра: 71586
Редовна цена: 54,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 43,679 Ден.
24x BLACK РАТА: 1,921 Ден.
48x BLACK РАТА: 1,010 Ден.
-20%
Шифра: 72555
Редовна цена: 66,999 Ден.
BLACK ЦЕНА: 53,759 Ден.
24x BLACK РАТА: 2,364 Ден.
48x BLACK РАТА: 1,243 Ден.
Прикажани 1 - 17 од 17 пронајдени (1 Страници)