W7 Total No Frost

W СЕРИЈА
W7 Total No Frost

Овошјето и зеленчукот остануваат свежи и до 15 дена * во Fresh Box+ *

*Базирано на основа на губење тежина и визуелен квалитет, тука се земаат во предвид вообичаените овошја и зеленчуци.

Fresh Box+

Најдоброто место за вашето овошје и зеленчук.
Фиоката има интегриран лизгач за контрола на влажноста, помага во одржување на максималната свежина за овошјето и зеленчукот.

До 15 дена

свежо овошје и зеленчук
во Fresh Box +Без мраз во фрижидерот и замрзнувачот

pure design

Чист дизајн внатре и однадвор

Серијата Total No Frost W е дизајнирана да биде елегантна и модерна од секој агол, без да ја загрози совршеноста.

6th Sense Control

Технологијата 6TH SENSE постојано открива варијации на температурата како резултат на надворешни влијанија и брзо ја враќа идеалната температура за оптимално складирање на храната, како во фрижидерот така и во замрзнувачот.

Total No Frost состав

Благодарение на технологијата Total No Frost, заборавете на одмрзнувањето засекогаш. Хомогено ладење со постојана циркулација на воздухот. Овој систем избегнува формирање на мраз во фрижидерот и мраз во замрзнувачот.

Total No Frost System

Fresh Box 0°

Почувствувајте ја вистинската свежина. Дополнителна зона во фрижидер каде што можете да чувате најделикатна храна како што е риба, месо или сирење на околу 0 ° С.

Fresh Box 0°

Easy Access полица

Без никаков напор складирајте ја и пронајдете ги вашите замрзнати намирници на прв поглед. Посебна лизгачка полица за подобра видливост и полесен пристап до храна што најчесто се користи во самиот замрзнувач.

Easy Access Tray

6TH SENSE компресор

Компресорот 6TH SENSE лесно ја прилагодува и враќа идеалната температура, што ја оптимизира потрошувачката на електрична енергија, за разлика од конвенционалниот компресор.
Нуди поголема сигурност и поголема издржливост со 15-годишна гаранција на компресот.

6TH SENSE Compressor

УПРАВУВАЊЕ СО ПРОСТОРОТ

Флексибилна полица

Полица што одговара на вашите потреби.
Прилагодлива полица што ви овозможува да го направите просторот кој ви е потребен за намирници како што се теглите

Полица на извлекување

Пристапете до вашата храна без никаков напор.
Оваа полица е дизајнирана така што може да се извади исто како фиока. Лесно можете да ја поставите дури и да ја дофатите храната која е на дното на полицата.

Флексибилна полицата на вратата

Подвижните балкони овозможуваат максимална флексибилност за организирање на просторот за складирање во вратата на ладилникот според вашите потреби.

 
ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ