AQUAPHOR SMAJL

Бренд: AQUAPHOR
Краток опис: AQUAPHOR SMAJL, Бокал за филтрирање вода, циклама боја, 2.4л кап
Достапност:
Шифра: 72299
Прегледи: 542

Редовна цена:

499 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

399 Ден.