Skladova Tehnika Diplomat 21

Бренд: Skladova Tehnika
Краток опис: Skladova Tehnika Diplomat 21, Камин на цврсто гориво, Боја Црна,
Достапност:
Шифра: 70414
Гаранција (дена): 720
Прегледи: 802

Редовна цена:

52,999 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

42,999 Ден.