MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење

Бренд: MBS Smederevac
Краток опис: MBS Thermo Pelet печка на пелети за централно греење, моќност 20
Достапност:
Шифра: 68743
Гаранција (дена): 720
Прегледи: 1300

Редовна цена:

87,999 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

74,249 Ден.