Smederevac MBS Happy

Бренд: MBS Smederevac
Краток опис: Smederevac MBS Happy, печка на цврсто гориво, Боја Сива, Моќност
Достапност:
Шифра: 68376
Гаранција (дена): 720
Прегледи: 292

Редовна цена:

8,999 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

8,499 Ден.