Крив - ребраст ќунец

Бренд: ST
Краток опис: Крив - ребраст ќунец, боја Кафеава емајлирана, Дијаметар: f120mm
Достапност:
Шифра: 66358
Прегледи: 270

Редовна цена:

189 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

169 Ден.