Прав ќунец

Бренд: ST
Краток опис: Прав ќунец, боја Бела емајлирана, должина 0.25м, Дијаметар: f120
Достапност:
Шифра: 66352
Прегледи: 320

Редовна цена:

159 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

149 Ден.