Прав ќунец

Бренд: ST
Краток опис: Прав ќунец,боја Бела емајлирана, должина 0.5м, Дијаметар: f120mm
Достапност:
Шифра: 66351
Прегледи: 320

Редовна цена:

199 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

189 Ден.