Прав ќунец

Бренд: ST
Краток опис: Прав ќунец, боја Бела емајлирана, должина 1м, Дијаметар: f120mm
Достапност:
Шифра: 66350
Прегледи: 209

Редовна цена:

299 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

289 Ден.