KOPER HARMONY

Бренд: Koper
Краток опис: KOPER HARMONY, Камин кој може да користи дрво, лигнит или брикет
Достапност:
Шифра: 66234
Гаранција (дена): 720
Прегледи: 507

Редовна цена:

16,090 Ден.