Sony PlayStation 4 Pro Console 4K Resolution + Fifa 2019

Бренд: SONY
Краток опис: Sony PlayStation 4 Pro Console 4K Resolution + Fifa 2019 , 1TB H
Достапност:
Шифра: 20264
Гаранција (дена): 360
Прегледи: 1255

Редовна цена:

31,999 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

27,999 Ден.