X5TECH Game Pad TP-U626B

Бренд: X5TECH
Краток опис: X5TECH Game Pad TP-U626B, Dual Shock Vibration, USB port, 8 way
Достапност:
Шифра: 20153
Прегледи: 488

Редовна цена:

299 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

299 Ден.