X5TECH Game Pad XP-U519

Бренд: X5TECH
Краток опис: X5TECH Game Pad XP-U519, USB port, 8 way directional buttons + 1
Достапност:
Шифра: 20152
Прегледи: 460

Редовна цена:

159 Ден.

КЛУБ ЦЕНА

159 Ден.