Дознајте први за сите новости!

Продажни места
(Store Locator)
Канцеларии на фирмата (Company Headquarter)
Рузвелтова 19, 1000 Скопје, Македонија
 
Контакт со web администраторите
Сервис

Сетек СЕРВИС

ул. Рузвелтова бр.21
Тел: 02 30 84 890
Е-маил: servis@set.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 17:00 ч
Сабота 10:00 до 15:00 ч
Недела неработен ден
Платежни картички