Дознајте први за сите новости!

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај:
Beurer GERMANY BY 33
Beurer GERMANY BY 33, Безжичен Бебе монитор - бејбифон, 2 единици - 1 за кај бебето и 1 за родителит..
1,999 Ден.
Beurer GERMANY IPL 6000
Beurer GERMANY IPL 6000, IPL Компактен Ласерски епилатор за долготрајни ефекти, Клинички докажано на..
7,999 Ден.
Beurer GERMANY IPL 7000
Beurer GERMANY IPL 7000, IPL Компактен Ласерски епилатор за долготрајни ефекти, Клинички докажано на..
8,499 Ден.
Beurer GERMANY IPL 9000+
Beurer GERMANY IPL 9000+ SalonPro System, Професионален IPL Ласерски епилатор за долготрајни ефекти,..
15,999 Ден.
Beurer GERMANY IPL 10000+
Beurer GERMANY IPL 10000+ SalonPro System, Професионален IPL Ласерски епилатор за долготрајни ефекти..
22,999 Ден.
Beurer GERMANY LAS 100 TR
Beurer GERMANY LAS 100 TRIA ..
22,999 Ден.
Beurer GERMANY HL 40
Beurer GERMANY HL 40, Безжичен Апарат за депилација со топол восок, погоден за салони, длабоко отстр..
2,199 Ден.
Beurer GERMANY HL 70
Beurer GERMANY HL 70, Безжичен депилатор 3 во 1, депилација - ексфолијација - бричење, 42 хипоалерге..
2,799 Ден.
Beurer GERMANY HL 35
Beurer GERMANY HL 35, Безжичен тример за тело за жени wet&dry, ергономска глава која се приспособува..
1,999 Ден.
Beurer GERMANY MP 26
Beurer GERMANY MP 26, Апарат за стругање пети, Вклучени 2 ролери за стругање - фино и грубо стругање..
1,299 Ден.
Beurer GERMANY FS 50
Beurer GERMANY FS 50, Aпарат за нега на лице со пареа FACIAL SAUNA, сребрен/транспарентен, 2 нивоа н..
1,599 Ден.
Beurer GERMANY FC 72 Pure
Beurer GERMANY FC 72 Pureo Ionic, Aпарат за нега на лице со пареа FACIAL SAUNA, бела боја, со јониза..
2,799 Ден.
Beurer GERMANY FC 90 Kor
Beurer GERMANY FC 90 Kor Pureo Ionic Skin care ANTI AGING, Апарат за нега на кожа со јонизација, про..
5,599 Ден.
Beurer GERMANY FC 95 Pure
Beurer GERMANY FC 95 Pureo Brush, Четка за длабинско чистење на лице, 6 пати подлабинско чистење отк..
4,099 Ден.
Beurer GERMANY FC 100 Pur
Beurer GERMANY FC 100 Pureo Derma Peel, Апарат за микродермоабразија на лице, професионалана ексфоли..
6,299 Ден.
Beurer GERMANY FC 76
Beurer GERMANY FC 76, Апарат за Микродермоабразија, за професионална ексфолијација на лице во домашн..
2,799 Ден.
Beurer GERMANY FC 65 Pure
Beurer GERMANY FC 65 Pureo brush, Четка за длабинско чистење на лице, Сино ЛЕД светло за да се избег..
2,199 Ден.
Beurer GERMANY FC 45
Beurer GERMANY FC 45, Четка за длабинско чистење на лице, 4 пати подлабинско чистење отколку со рака..
1,299 Ден.
Beurer GERMANY FW 20
Beurer GERMANY FW 20, Затоплувач за стапала, шампањ боја, 100W моќност, 3 температури, заштита од пе..
2,149 Ден.
Beurer GERMANY HK 25
Beurer GERMANY HK 25, Електрично перниче, 100 w, прилагодување на температура: 3, Дисплеј за функции..
1,899 Ден.
Beurer GERMANY HD 90
Beurer GERMANY HD 90, Електрично ќебе, 100 w, прилагодување на температура: 6, Дисплеј за функции, а..
4,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 16 Red
Beurer GERMANY MG 16 Red, Мини рачен масажер, црвена боја, принцип на вибрации со 3 вибрирачки глави..
699 Ден.
Beurer GERMANY MG 16 Gree
Beurer GERMANY MG 16 Green, Мини рачен масажер, зелена боја, принцип на вибрации со 3 вибрирачки гла..
699 Ден.
Beurer GERMANY MG 17
Beurer GERMANY MG 17, Мини СПА масажер, водоотпорен уред за ексфолијација и масирање, додаток за екс..
699 Ден.
Beurer GERMANY MG 21
Beurer GERMANY MG 21, Инфраред масажер за тело, бела боја, 3 додатоци за масирање, масажа со вибраци..
1,099 Ден.
Beurer GERMANY MG 40
Beurer GERMANY MG 40, Инфраред масажер за тело, бела боја, ротирачка глава за 180 степени, 4 додатоц..
1,399 Ден.
Beurer GERMANY MG 55
Beurer GERMANY MG 55, Инфраред масажер за тело, сива боја, принцип на тапкање + инфраред топлотна ма..
1,799 Ден.
Beurer GERMANY MG 70
Beurer GERMANY MG 70, Инфраред масажер за тело, сива боја, принцип на тапкање + инфраред топлотна ма..
2,599 Ден.
Beurer GERMANY MG 80
Beurer GERMANY MG 80, Инфраред масажер за тело, сива боја, принцип на тапкање + инфраред топлотна ма..
2,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 100
Beurer GERMANY MG 100, Инфраред масажер за тело, сива боја, метлална изработка за највисок квалитет,..
4,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 147
Beurer GERMANY MG 147, Перница со SHIATSU масажа, може да се употребуа за врат, грб, нозе, 4 ротирач..
2,499 Ден.
Beurer GERMANY MG 148
Beurer GERMANY MG 148, Појас за SHIATSU масажа, може да се употребува за рамо и за врат, 2 правци на..
2,699 Ден.
Beurer GERMANY MG 260 Bla
Beurer GERMANY MG 260 Black, Shiatsu масажер навлака за седиште, прилагодлива висина, со светло, опц..
9,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 295 Bla
Beurer GERMANY MG 295 Black, Shiatsu масажер навлака за седиште, пенетрациска 3D масажа за грбот, пр..
12,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 155
Beurer GERMANY MG 155, Навлака за масирање за автомобилско седиште или за дома, масажа со вибрации, ..
1,999 Ден.
Beurer GERMANY MG 151
Beurer GERMANY MG 151, 3D Shiatsu Масажер, Идеален за врат, грб, нозе, 8 глави за 3Д масажа, 3 нивоа..
2,999 Ден.
Beurer GERMANY FB 12
Beurer GERMANY FB 12, Масажер за нозе, Бела/Виолетова боја, 3 функции: масажа со вибрации, масажа со..
1,499 Ден.
Beurer GERMANY FB 30
Beurer GERMANY FB 30, Масажер за нозе, Бела/Виолетова боја,3 функции: масажа со вибрации, масажа со ..
2,199 Ден.
Beurer GERMANY FB 35
Beurer GERMANY FB 35, Масажер за нозе, Бела/Црвена боја, Со релаксирачка арома терапија -отстранлив ..
2,199 Ден.
Beurer GERMANY FB 50
Beurer GERMANY FB 50, Масажер за нозе, Бела/Црвена боја, ЛЦД Дисплеј, тајмер, 3 функции: масажа со ..
4,999 Ден.
Beurer GERMANY EM 10
Beurer GERMANY EM 10, Мини електростимулатор, сина боја, особено погоден за електростимулација на бо..
599 Ден.
Beurer GERMANY EM 20 sixp
Beurer GERMANY EM 20 sixpack, Мускулен електростимулатор посбено наменет за стомачни мускули, 15 нив..
1,099 Ден.
Beurer GERMANY EM 20 Neck
Beurer GERMANY EM 20 Neck, Масажер за врат, EMS (Електронска мускулна стимулација) за тренинг на мус..
1,099 Ден.
Beurer GERMANY EM 25 Bott
Beurer GERMANY EM 25 Bottom trainer, Мускулен електростимулатор посбено наменет за мускули на задник..
1,499 Ден.
Beurer GERMANY EM 30
Beurer GERMANY EM 30, Мускулен електростимулатор посбено наменет за стомачни мускули, Флексибилен по..
1,799 Ден.
Beurer GERMANY EM 35
Beurer GERMANY EM 35, Мускулен електростимулатор посбено наменет за стомачни мускули, Флексибилен по..
2,299 Ден.
Beurer GERMANY EM 41
Beurer GERMANY EM 41, Дигитален уред за електронска стимулација на мускулите, 3 во 1 TENS (нерви, бо..
2,599 Ден.
Beurer GERMANY FM 38
Beurer GERMANY FM 38, Уред за масирање стопала, сребрена боја, Shiatsu масажа со 8 ротирачки топки, ..
2,199 Ден.
Beurer GERMANY FM 60
Beurer GERMANY FM 60, Уред за масирање стопала, Shiatsu масажа со 18 ротирачки топки, Дисплеј со ЛЕД..
3,199 Ден.
Beurer GERMANY CM 50
Beurer GERMANY CM 50, Специјален масажер против целулит, за видливо поцврста кожа, ефективно масирањ..
1,499 Ден.
Платежни картички