Дознајте први за сите новости!

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај:
Kenwood FPP220
Kenwood FPP220, Мултифункционален процесор за храна, бела боја, 2.1л капацитет на садот, 1.2л бленде..
4,399 Ден.
Kenwood FP735
Kenwood FP735, Мултифункционален процесор за храна, сребрена боја, 3л капацитет на садот, 1.5л бленд..
8,799 Ден.
Kenwood HB680
Kenwood HB680, Стапчест блендер + Сад, тројно сечило, бела боја, 1 брзина + турбо, 450W..
2,199 Ден.
Kenwood HM327
Kenwood HM327, Рачен миксер, сребрена боја, 2 пара маталки, 3 брзини, 250W..
2,199 Ден.
Kenwood JE680
Kenwood JE680, Соковник, 700W, XL голем отвор за овошје, 0.75л сад за сок, 1.5л сад за пулпа, бела б..
5,499 Ден.
Kenwood JE290
Kenwood JE290, Цитрус преса, Боја бела, Моќност 60W, 1 Брзина, Сад за сок 1000мл, Автоматско уклучув..
1,699 Ден.
Kenwood JE850
Kenwood JE850, EXCEL Соковник, Инокс, 1500W, XXL голем отвор за овошје, 1.5л сад за сок, 3л сад за п..
11,999 Ден.
Kenwood slow juicer JMP60
Kenwood slow juicer JMP6000WH, Соковник со бавно цедење, бела-сива боја, 150W, 1л сад за сок, 1л сад..
12,999 Ден.
Kenwood BM250
Kenwood BM250, Aпарат за печење леб со ЛЦД дисплеј, Бела боја, Може да пече 0.5, 0.7 или 1кг леб, 12..
6,099 Ден.
Kenwood SB255 Бленд
Kenwood SB255 Блендер за правење SMOOTHIE, сребрена боја, 500W моќен мотор, 1.5л капацитет на садот,..
3,999 Ден.
Kenwood BL460
Kenwood BL460, Блендер, бела боја, 600W моќен мотор, 2л капацитет на садот, опција за кршење мраз, 3..
3,099 Ден.
Kenwood TTP230
Kenwood TTP230, Тостер за топли лепчиња со осветлени контроли, Бела боја, за 4 лепчиња одеднаш, Одби..
2,899 Ден.
Kenwood BLP600WH
Kenwood BLP600WH, Блендер, бела боја, 800W моќен мотор, 1.6л капацитет на стаклениот сад, опција за ..
5,899 Ден.
Kenwood KM242
Kenwood KM242, Кујнски робот за подготовка на брашно + Блендер 1.8л + соковник, Бела боја, Капацитет..
11,999 Ден.
Kenwood CH180
Kenwood CH180, Сецко, бела боја, 2 брзини, 350мл капацитет на садот, 300W..
2,099 Ден.
Платежни картички