Дознајте први за сите новости!

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај:
Tefal SM155233
Tefal SM155233, Тостер сендвич, Боја Инокс-црна, Моќност 700W, Термо регулатор, Една подвижна плотна..
1,999 Ден.
Tefal BL936E38
Tefal BL936E38, Блeндер, Боја Инокс-црна, Моќност 1500W, 30,000rpm, 6 Автоматски програми, 6 подвижн..
17,999 Ден.
Tefal BL850D38
Tefal BL850D38, Блeндер, Боја Инокс-црна,Моќност 1400W, 3 Автоматски програми, 6 подвижни ножиња, ка..
7,499 Ден.
Tefal BL313A38
Tefal BL313A38, Блeндер, Боја Инокс-црна, Моќност 500W, 6 подвижни ножиња, капацитет на садот 1,75л,..
4,799 Ден.
Tefal BL310A39
Tefal BL310A39, Блeндер, Боја Инокс-црна,Моќност 500W, 6 подвижни ножиња, капацитет на садот 1,25л, ..
4,299 Ден.
Tefal BL133538
Tefal BL133538, Блeндер, Smoothie, Боја црвено-црна, Моќност 350W, 4 ножиња, пластичен сад, капаците..
3,999 Ден.
Tefal BL130A38
Tefal BL130A38, Блeндер, Smoothie, Боја Инокс-црна, Моќност 350W, 4 ножиња, пластичен сад, капацитет..
3,599 Ден.
Tefal BL300138
Tefal BL300138, Блeндер, Боја Бела, Моќност 400W, 4 ножиња, пластичен сад, капацитет на садот 1,25л,..
2,699 Ден.
Tefal BL300838
Tefal BL300838, Блeндер, Боја Црна, Моќност 400W, 4 ножиња, пластичен сад, капацитет на садот 1,25л,..
2,699 Ден.
Tefal BL1A0D38
Tefal BL1A0D38, Блeндер, Smoothie, Боја Инокс-црна, Моќност 300W, 4 ножиња, пластичен сад кој може д..
2,889 Ден.
Tefal CM340811
Tefal CM340811, Апарат за филтер кафе, Боја Црна, 600 W, стаклен сад за 6 кафиња - 0.6 литри, заштит..
1,899 Ден.
Tefal GT110838
Tefal GT110838, Мелница за кафе, Црна боја, 180W, за 50гр кафе во зрно, нерѓосувачки челичен сад за ..
1,899 Ден.
Tefal HB866A38
Tefal HB866A38, Стапчест Миксер, Боја Инокс-црна, моќност 700W, 20 брзини, Турбо копче, Сад 800мл, Д..
5,299 Ден.
Tefal HB656838
Tefal HB656838, Стапчест Миксер, Боја Инокс-црна, моќност 1000W, 20 брзини, Турбо копче, Сад 800 мл,..
4,299 Ден.
Tefal HB643138
Tefal HB643138, Стапчест Миксер, Боја Инокс-бела, моќност 800W, 20 брзини, Турбо копче, Сад 800 мл, ..
3,799 Ден.
Tefal HB658838
Tefal HB658838, Стапчест Миксер, Боја Инокс-црна, моќност 1000W, 20 брзини, Турбо копче, Сад 800 мл,..
3,199 Ден.
Tefal HB101138
Tefal HB101138, Стапчест Миксер, Боја Бела, моќност 350W, 1 брзина, сад 800 мл, отвор на рачката за ..
1,799 Ден.
Tefal HB100138
Tefal HB100138, Стапчест Миксер, Боја Бела, моќност 350W, 1 брзина, отвор на рачката за закачување ..
1,399 Ден.
Tefal PF610138
Tefal PF610138, Апарат за правење леб и багети, Боја бела, Моќност 1600W, 16 Програми, безглутенска ..
12,999 Ден.
Tefal PF240E38
Tefal PF240E38, Апарат за правење леб, Боја Инокс-црна, Моќност 700W, 20 Програми, Опции за грамажа ..
8,999 Ден.
Tefal PF220838
Tefal PF220838, Апарат за правење леб, Боја црна, Моќност 650W, 17 Програми, 3 безглутенски програми..
8,499 Ден.
Tefal PF210138
Tefal PF210138, Апарат за правење леб, Боја бела, Моќност 650W, 12 Програми, безглутенска програма, ..
6,999 Ден.
Tefal HT411138
Tefal HT411138, Миксер, Боја бела, Моќност 450W, рачен блендер и сад 0,6л, 5 брзини, Турбо Брзина, М..
2,899 Ден.
Tefal HT410138
Tefal HT410138, Миксер, Боја бела, Моќност 450W, 5 брзини, Турбо Брзина, Маталки за тесто, Маталки з..
2,399 Ден.
Tefal HT310138
Tefal HT310138, Миксер, Боја бела, Моќност 300W, 5 брзини, Турбо Брзина, Маталки за тесто, Маталки з..
2,099 Ден.
Tefal HT310838
Tefal HT310838, Миксер, Боја црна, Моќност 300W, 5 брзини, Турбо Брзина, Маталки за тесто, Маталки з..
2,099 Ден.
Tefal HT615138
Tefal HT615138, Миксер со постоље, Боја бела, Моќност 500W, 5 брзини + турбо, Маталки за тесто, Мата..
4,599 Ден.
Tefal QB505D38
Tefal QB505D38, Кујнски Робот, Боја Сива, MasterChef Gourmet, Моќност 900W, Голем метален сад од 4,6..
19,999 Ден.
Tefal QB300138
Tefal QB300138, Кујнски Робот, Боја Бела, WIZZO, Моќност 700W, Голем метален сад од 4л, 4 брзини и п..
13,699 Ден.
Tefal DO546838
Tefal DO546838, Кујнски Робот, Боја Црна, Моќност 800W, Голем сад од 3л, блендер од 1,25л со 6 брзин..
6,799 Ден.
Tefal MB813538
Tefal MB813538, Машина за Рендање и нарежување, Боја Црвена металик-бела, Моќност 260W, 2 брзини, бр..
5,699 Ден.
Tefal MB756G31
Tefal MB756G31, Машина за Рендање и нарежување, Боја Црвена металик-бела, Моќност 150W, 5 Нивоа на р..
3,499 Ден.
Tefal NE445138
Tefal NE445138, Машина за мелење месо, Боја Бела, Моќност 2000W, Капацитет 2,3кг/мин, 3 решетки за з..
6,159 Ден.
Tefal NE205138
Tefal NE205138, Машина за мелење месо, Боја Бела, Моќност 1400W, Капацитет 1,7кг/мин, 2 решетки за з..
3,999 Ден.
Tefal BL233838
Tefal BL233838, Блeндер, Боја Црна, Моќност 600W, 6 ножиња, стаклен сад, капацитет на садот 2л, 5 бр..
4,899 Ден.
Tefal MB450B38
Tefal MB450B38, Сецко, Боја Бела, 500W, Пластичен сад 0.5л, лесно вклучување со притискање, 4 ножиња..
2,399 Ден.
Tefal NE105838
Tefal NE105838, Машина за мелење месо, Боја Црна, Моќност 1400W, Капацитет 1,7кг/мин, 2 решетки за з..
4,599 Ден.
Tefal FV9785E0
Tefal FV9785E0, Пегла на пареа, Боја црно-зелена, 3000W, регулирачка пареа 55г/мин, ударна пареа 230..
5,999 Ден.
Tefal FV9770E0
Tefal FV9770E0, Пегла на пареа, Боја Темно Сина, 3000W, регулирачка пареа 55г/мин, ударна пареа 220г..
5,499 Ден.
Tefal FV5640E0
Tefal FV5640E0, Пегла на пареа, Боја Тиркизно-сребрена, 2600W, регулирачка пареа 50г/мин, ударна пар..
4,489 Ден.
Tefal FV5545E0
Tefal FV5545E0, Пегла на пареа, Боја Бордо, 2600W, регулирачка пареа 40г/мин, ударна пареа 180г/мин,..
4,499 Ден.
Tefal FV5520E0
Tefal FV5520E0, Пегла на пареа, Боја бела-сина, 2500W, регулирачка пареа 40г/мин, ударна пареа 170г/..
3,699 Ден.
Tefal FV4970E0
Tefal FV4970E0, Пегла на пареа, Боја бело сина, 2500 w, регулирачка пареа 40г/мин, ударна пареа 150г..
3,999 Ден.
Tefal FV4944E0
Tefal FV4944E0, Пегла на пареа, Боја сино-бела, 2500W, регулирачка пареа 40г/мин, ударна пареа 150г/..
3,499 Ден.
Tefal FV3925E0
Tefal FV3925E0, Пегла на пареа, Боја сино-бела, 2300W, регулирачка пареа 35г/мин, ударна пареа 125г/..
2,849 Ден.
Tefal FV3910E0
Tefal FV3910E0, Пегла на пареа, Боја сино-бела, 2200W, регулирачка пареа 35г/мин, ударна пареа 110г/..
2,499 Ден.
Tefal FV3830E0
Tefal FV3830E0, Пегла на пареа, Боја светло плава, 2200W, 0-30г/мин- пареа, 100г/мин-пареа ,воден ка..
2,499 Ден.
Tefal FV1710E0Virtuo
Tefal FV1710E0Virtuo, Пегла на пареа, Боја Тиркизна, 1800W, 24г/мин- пареа, ударна пареа 80г/мин,во..
1,899 Ден.
Tefal GV9080E0
Tefal GV9080E0, Пегла на пареа, Боја бело сина, 2400W,(парогенератор), регулирачка пареа 120г/мин, у..
19,999 Ден.
Tefal GV9070E0
Tefal GV9070E0, Пегла на пареа, Боја зелено бела, 2400W,(парогенератор), регулирачка пареа 120г/мин,..
18,399 Ден.
Платежни картички