Дознајте први за сите новости!

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај:
BOSCH TDS2251
BOSCH TDS2251, Sensixx B22L, Пегла на пареа со парна станица, сиво/црвена боја, 3100W, Advanced Stea..
13,599 Ден.
BOSCH TDS1624000
BOSCH TDS1624000, Sensixx B10L, Пегла на пареа со парна станица, 2400W, Advanced Steam System - Напр..
8,999 Ден.
BOSCH TDA7680
BOSCH TDA7680, Пегла на пареа , Маринско сина боја, 2750W, Автоматско исклучување, Palladium-glissee..
5,299 Ден.
BOSCH TDA703021I
BOSCH TDA703021I, Пегла на пареа , Sensixx DA70, Виолетово Црна боја, 3000W, Multi directional Ceran..
6,199 Ден.
BOSCH TDA703021A
BOSCH TDA703021A, Пегла на пареа , Sensixx DA70, Сино Црна боја, 3000W, Multi directional Ceranium-g..
5,499 Ден.
BOSCH TDA503011P EDDITION
BOSCH TDA503011P EDDITION ROSSO, Пегла на пареа , Sensixx DA50 серија, Бордо црвена и црна боја, 300..
5,999 Ден.
BOSCH TDA5029210
BOSCH TDA5029210, Пегла на пареа , Sensixx SensorSecure DA50 серија,Сина боја, 2900W, Multi directi..
4,099 Ден.
BOSCH TDA502801T
BOSCH TDA502801T, Пегла на пареа , Sensixx DA50 серија, Виолетово Бела боја, 2800W, Touch safety sys..
4,699 Ден.
BOSCH TDA5028110
BOSCH TDA5028110, Пегла на пареа , Sensixx DA50 серија, Виолетово Бела боја, 2800W, Multi directiona..
4,399 Ден.
BOSCH TDA3028210
BOSCH TDA3028210, Пегла на пареа , Sensixx DA30 серија, Сина боја, 2800W, Автоматско исклучување, Mu..
5,199 Ден.
BOSCH TDA3024020
BOSCH TDA3024020, Пегла на пареа , Sensixx DA30 серија, Сино Бела боја, 2400W, Multi directional Cer..
3,099 Ден.
BOSCH TDA1022000
BOSCH TDA1022000, Пегла на пареа , Sensixx DA10 серија, Виолетово Бела боја, 2200W, Керамичка pallad..
2,399 Ден.
BOSCH TDA1023010
BOSCH TDA1023010, Пегла на пареа , Sensixx DA10 серија, Сино Бела боја, 2300W, Автоматско исклучувањ..
2,599 Ден.
BOSCH TDA1024110
BOSCH TDA1024110, Пегла на пареа , Sensixx DA10 серија, Виолетова боја, 2400W, Автоматско исклучувањ..
3,299 Ден.
BOSCH TDA1024210
BOSCH TDA1024210, Пегла на пареа , Sensixx DA10 серија, Сино Бела боја, 2400W, Автоматско исклучувањ..
3,399 Ден.
BOSCH TDA2610
BOSCH TDA2610, Пегла на пареа, Сино Бела боја, 2000W, Sensixx B1, Palladium-glissee плоча за пеглање..
1,899 Ден.
BOSCH TDA2329
BOSCH TDA2329, Пегла на пареа, Виолетова боја, 2200W, Quick filling, Керамичка palladium-glissee пло..
2,299 Ден.
BOSCH TDA2320
BOSCH TDA2320, Пегла на пареа, Виолетова боја, 2000W, Quick filling, Керамичка palladium-glissee пло..
1,799 Ден.
BOSCH TDS1112
BOSCH TDS1112, Пегла со парогенератор, Розево бела боја, 2400W, Автоматско исклучување, Cera glissee..
4,999 Ден.
BOSCH MSM88190
BOSCH MSM88190, Професионален стапчест миксер + мултипроцесор за храна + сецко + маталка за јајца + ..
6,999 Ден.
BOSCH MSM87165
BOSCH MSM87165, Ултра Луксузен Стапчест миксер со сад за мерење со капак + Сецко + маталка за јајца ..
6,499 Ден.
BOSCH MSM87140
BOSCH MSM87140, Ултра Луксузен Стапчест миксер со сад за мерење со капак + Сецко, Инокс, 750W, Невер..
4,299 Ден.
BOSCH MSM87110
BOSCH MSM87110, Ултра Луксузен Стапчест миксер со сад за мерење со капак, Инокс, 750W, Неверојатни 1..
3,899 Ден.
BOSCH MSM7500
BOSCH MSM7500, Стапчест миксер со сад за мерење + Сецко, Сребрено сива боја, 600W, Турбо копче, Елек..
3,399 Ден.
BOSCH MSM6B700
BOSCH MSM6B700, Стапчест миксер со сецко, сад за мерење и маталка, , Бела боја, 350W, супер тивок и ..
2,999 Ден.
BOSCH MSM66155
BOSCH MSM66155, Стапчест миксер со метална нога, Модел 2016, Сецко, сад за мерење 0.7л, маталка, дод..
4,699 Ден.
BOSCH MSM66120
BOSCH MSM66120, Стапчест миксер со метална нога, Модел 2016, Сецко, сад за мерење 0.7л, 600W, супер ..
2,899 Ден.
BOSCH MSM66110I
BOSCH MSM66110I, Стапчест миксер + сад за мерење, Модел 2016, бело портокалова боја, 600W, метална н..
2,499 Ден.
BOSCH MSM7250
BOSCH MSM7250, Стапчест миксер со сад за мерење, Црна боја, 500W, Турбо копче, нога за матење од не..
2,899 Ден.
BOSCH MSM6253
BOSCH MSM6253, Стапчест миксер со сад за мерење, Rock N Roll специјална едиција, Кафеава боја, 400W,..
2,299 Ден.
BOSCH MSM7151
BOSCH MSM7151, Стапчест миксер со сад за мерење, Бела боја со апликации, 500W, Нога за матење од пла..
2,199 Ден.
BOSCH MSM64010
BOSCH MSM64010, Стапчест миксер со сад за мерење, Ексклузивна Бело/црвена боја со апликации, 450W, Н..
1,999 Ден.
BOSCH MSM2410D
BOSCH MSM2410D, Стапчест миксер + сад за мерење, Модел 2016, минерално сива и сина боја, 400W, метал..
1,999 Ден.
BOSCH MSM2410DY
BOSCH MSM2410DY, Стапчест миксер + сад за мерење, Модел 2016, минерално сива и жолта боја, 400W, мет..
2,049 Ден.
BOSCH MSM2410DP
BOSCH MSM2410DP, Стапчест миксер + сад за мерење, Модел 2016, минерално сива и розева боја, 400W, ме..
2,049 Ден.
BOSCH MSM6150
BOSCH MSM6b150, Стапчест миксер со сад за мерење, сиво Бела боја, 300W,Нога за матење од пластика из..
1,299 Ден.
BOSCH MSM6S10B
BOSCH MSM6S10B, Стапчест миксер со сад за мерење, сиво црна боја, 750W, ИНОКС нога за матење издржли..
3,299 Ден.
BOSCH MSM6B500
BOSCH MSM6B500, Стапчест миксер со сецко и сад за мерење, сиво Бела боја, 350W, ИНОКС нога за матење..
2,599 Ден.
BOSCH MSM6B250
BOSCH MSM6B250, Стапчест миксер, сиво Бела боја, 300W,нога за матење од не рѓосувачки челик, Сад со ..
1,899 Ден.
BOSCH MSM6B300
BOSCH MSM6B300, Стапчест миксер со сецко и сад за мерење, сиво Бела боја, 300W, Нога за матење од пл..
1,899 Ден.
BOSCH MSM14200
BOSCH MSM14200, Стапчест миксер со сецко и сад за мерење , Белa боја, 400W, супер тивок и со ниски в..
1,999 Ден.
BOSCH MSM14100
BOSCH MSM14100, Стапчест миксер со сад за мерење , Белa боја, 400W, супер тивок и со ниски вибрации,..
1,399 Ден.
BOSCH MSM14000
BOSCH MSM14000, Стапчест миксер со сад за мерење , Белa боја, 400W, супер тивок и со ниски вибрации,..
1,199 Ден.
BOSCH MSM6B150
BOSCH MSM6B150, Стапчест миксер со сад за мерење, сиво Бела боја, 300W,Нога за матење од пластика из..
1,299 Ден.
BOSCH MSM6B100
BOSCH MSM6B100, Стапчест миксер, сиво Бела боја, 300W,,Нога за матење од пластика издржлива на висок..
1,099 Ден.
BOSCH MFQ3010
BOSCH MFQ3010S, Рачен миксер, Бела боја, 300W, 2 брзини + турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за м..
1,699 Ден.
BOSCH MFQ3020S
BOSCH MFQ3020S, Рачен миксер, Бела боја, 300W, 4 брзини турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за меш..
1,799 Ден.
BOSCH MFQ3030S
BOSCH MFQ3030S, Рачен миксер, Бела боја, 350W, 4 брзини турбо копче, 2 метлички за матење + 2 за меш..
1,999 Ден.
BOSCH MFQ2210D
BOSCH MFQ2210D, Рачен миксер, Бело сина боја, 375W, 4 брзини турбо копче, 2 метлички за матење + 2 з..
1,999 Ден.
BOSCH MFQ2210DS
BOSCH MFQ2210DS, Рачен миксер, Бело сина боја, 375W, 4 брзини + турбо копче, 2 метлички за матење + ..
1,999 Ден.
Платежни картички