Дознајте први за сите новости!

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај:
INDESIT EWDE 71280 W EU
INDESIT EWDE 71280 W EU, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, 7кг перење + 5кг сушење, 1200..
22,999 Ден.
INDESIT MWI 121.1 X
INDESIT MWI 121.1 X, Вградна микробранова, INOX, 20лт, 800W, електронски тајмер со дисплеј, 38,8цм x..
12,999 Ден.
INDESIT MWI 6211 IX
INDESIT MWI 6211 IX, Вградна микробранова печка со Грил, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 22л капацитет, Тајмер, ..
12,999 Ден.
INDESIT EWE 81283 W EU
INDESIT EWE 81283 W EU, Машина за перење алишта, Бела, 8кг, 1200 вртежи, My Time - единствена машина..
15,999 Ден.
INDESIT ITW A 51052 W (EU
INDESIT ITW A 51052 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series,Бела, 5кг, 800 вртежи, 1..
16,499 Ден.
INDESIT EWSD 60851 C ECO
INDESIT EWSD 60851 W EU Машина за перење алиштa СЛИМ , ЛЦД Дисплеј, Бела, 6кг, 800 вртежи, слим 40цм..
13,999 Ден.
INDESIT IWSD 61081 C ECO
INDESIT IWSD 61081 C ECO (EU), Машина за перење алиштa со ИНВЕРТЕРСКИ МОТОР СЛИМ Модел, Бела, 6кг, 1..
14,999 Ден.
INDESIT IWC 71051 C ECO
INDESIT IWC 71051 C ECO, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1000 вртежи, 3 потенциометри на контрол..
14,999 Ден.
INDESIT IWC 81051 C ECO
INDESIT IWC 81051 C ECO, Машина за перење алишта, Бела, 8кг, 1000 вртежи, 3 потенциометри на контрол..
15,999 Ден.
INDESIT XWSE 61052 WWG EU
INDESIT XWSE 61052 WWG EU, INNEX Series, Ултра тенка Машина за перење алишта, Бела, 6кг, 1000 вртежи..
14,999 Ден.
INDESIT BWSA 61053
INDESIT BWSA 61053, INNEX Series, Модел 2017, Ултра тенка Машина за перење алишта, Бела, 6кг, 1000 в..
14,499 Ден.
INDESIT BWA 71052X W EU
INDESIT BWA 71052X W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 100 вртежи, LCD дисплеј, ..
15,999 Ден.
INDESIT XWA 71252 W EU
INDESIT XWA 71252 W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1200 вртежи, LCD дисплеј, ..
15,999 Ден.
INDESIT BWA 71252 X W EU
INDESIT BWA 71252 X W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1200 вртежи, LCD дисплеј..
16,999 Ден.
INDESIT BWE 71253 X WSSS
INDESIT BWE 71253 X WSSS, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела со сребрена врата, 7кг, 1200 в..
17,999 Ден.
INDESIT XWE 81483X K EU
INDESIT XWE 81483X K EU, INNEX Series, Машина за перење алишта со ИНВЕРТЕР МОТОР, Црна, 8кг, 1200 вр..
20,999 Ден.
INDESIT BWE 81284X W EU
INDESIT BWE 81284X W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела, 8кг, 1200 вр..
18,299 Ден.
INDESIT BWE 91284X WSSS E
INDESIT BWE 91284X WSSS EU, INNEX Series, Модел 2017, Машина за перење алишта со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бел..
18,999 Ден.
INDESIT ITW A 61052 W (EU
INDESIT ITW A 61052 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series,Бела, 6кг, 800 вртежи, 1..
16,999 Ден.
INDESIT ITW D 61052 W (EU
INDESIT ITW D 61052 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series, Бела, ЛЦД Дисплеј, 6кг,..
17,999 Ден.
INDESIT ITW E 71252 W (EU
INDESIT ITW D 71252 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series, Бела, ЛЦД Дисплеј, 7кг,..
18,499 Ден.
INDESIT ITW E 71252 W (EU
INDESIT ITW E 71252 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series, Бела, Голем ЛЦД Дисплеј..
18,999 Ден.
INDESIT EWDE 71280 W EU
INDESIT EWDE 71280 W EU, Машина за перење и сушење, 7кг перење + 5кг сушење, 1200 вртежи во минута, ..
22,999 Ден.
INDESIT IWDE 7125 B
INDESIT IWDE 7125 B, Машина за перење и сушење, Бела, 7кг перење, 5кг сушење, 1200 вртежи, Голем ЛЦД..
24,499 Ден.
INDESIT XWDA 751680X W EU
INDESIT XWDA 751680X W EU, INNEX series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела, 7кг пере..
25,999 Ден.
INDESIT XWDE 861480X WWGG
INDESIT XWDE 861480X WWGG EU, INNEX Series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела боја, ..
26,999 Ден.
INDESIT XWDE 861480X WSSS
INDESIT XWDE 861480X WSSS EU, INNEX Series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела со сре..
26,499 Ден.
INDESIT XWDE 961480X WSSS
INDESIT XWDE 961480X WSSS EU, INNEX series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела со сре..
28,999 Ден.
INDESIT XWDE 961480X WKKC
INDESIT XWDE 961480X WKKC EU, INNEX series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела со црн..
28,999 Ден.
INDESIT BWA 61252 W EU
INDESIT BWA 61252 W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 6кг, 1200 вртежи, LCD дисплеј, ..
14,199 Ден.
INDESIT IDC 75 B (EU)
INDESIT IDC 75 B (EU), Кондензациска сушара, Бела, 7кг, Електронски програматор, Автоматски нивоа на..
15,999 Ден.
INDESIT IDCL G5 B H (EU)
INDESIT IDCL G5 B H (EU), Кондензациска сушара, Бела, 8кг, Електронски програматор, Автоматски нивоа..
17,999 Ден.
INDESIT IDCE G45 B (EU)
INDESIT IDCE G45 B (EU), Кондензациска сушара, Бела, 8кг, Електронски програматор, LCD Дисплеј, Авто..
19,999 Ден.
INDESIT XWDE 1071481X WKK
INDESIT XWDE 1071481X WKKKK EU, INNEX series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела со ц..
30,999 Ден.
INDESIT RAA 24 N (EU)
INDESIT RAA 24 N (EU), Фрижидер со горна комора, Бел, 226л (184л 42л), А енергетска класа, Автоматск..
12,999 Ден.
INDESIT TIAA 10 SI
INDESIT TIAA 10 SI, Фрижидер со горна комора, сребрен, Direct cooling, 252л (197л 55л), А+ енергетск..
18,999 Ден.
INDESIT NCAA 55
INDESIT NCAA 55, Фрижидер со долна комора, Бел, Direct cooling, 228л, 155л фрижидерски дел, 73л замр..
17,499 Ден.
INDESIT NCAA 55 NX
INDESIT NCAA 55 NX, Фрижидер со долна комора, INOX, Direct cooling, 228л, 155л фрижидерски дел, 73л ..
18,499 Ден.
INDESIT CAA 55
INDESIT CAA 55, Фрижидер со долна комора, Бел, Direct cooling, 260л, 155л фрижидерски дел, 105л замр..
16,999 Ден.
INDESIT CAA 55 NX
INDESIT CAA 55 NX, Фрижидер со долна комора, INOX, Direct cooling, 260л, 155л фрижидерски дел, 105л ..
17,999 Ден.
INDESIT LI70 FF1 W
INDESIT LI70 FF1 W, Фрижидер со долна комора, Бел, NO FROST, Лизгачки полици 7цм, Нето 188л фрижидер..
20,999 Ден.
INDESIT LI8 S1W
INDESIT LI8 S1W, Фрижидер со долна комора, Бел, Direct cooling, Лизгачки полици 7цм, 330л бруто, Нет..
21,999 Ден.
INDESIT LI80 FF1 W
INDESIT LI80 FF1 W, Фрижидер со долна комора, Бел, NO FROST, Лизгачки полици 7цм, 330л бруто, Нето 2..
21,999 Ден.
INDESIT LI8 FF2 W
INDESIT LI8 FF2 W, Фрижидер со долна комора, Бел, NO FROST, Multiflow + вентилатор (ладниот воздух с..
23,999 Ден.
INDESIT LI80 FF1 S
INDESIT LI80 FF1 S, Фрижидер со долна комора, Сребрен, NO FROST, Лизгачки полици 7цм, 330л бруто, Не..
22,499 Ден.
INDESIT LI8 N1 W Фриж
INDESIT LI8 N1 W Фрижидер со долна комора NO FROST, Бела боја, NO FROST дел за замрзнување, Direct ..
21,999 Ден.
INDESIT LI80 FF1 X
INDESIT LI80 FF1 X, Фрижидер со долна комора, INOX, NO FROST, Лизгачки полици 7цм, 330л бруто, Нето ..
24,499 Ден.
INDESIT LI8 N1 X Нов
INDESIT LI8 N1 X Фрижидер со долна комора NO FROST, Инокс, NO FROST дел за замрзнување, Direct cool..
23,999 Ден.
INDESIT LI80 FF2O X B
INDESIT LI80 FF2O X B, Фрижидер со долна комора, INOX GREY, NO FROST, ЛЦД Дисплеј, Лизгачки полици 7..
24,999 Ден.
INDESIT LR7 S1 W
INDESIT LR7 S1 W, Фрижидер со долна комора, Бел, Direct cooling, 307л, 196л фрижидерски дел, 111л за..
18,999 Ден.
Платежни картички