Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 31923

(0)
Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел VCAC-900Y..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST HEPA филтер Superior techno
Шифра: 31934

(0)
Нарачки (0)

ST HEPA филтер Superior technology, за модел VCAC-1000RNE..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
299 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST VCAC-1000RNE
Шифра: 31932

(0)
Нарачки (0)

ST VCAC-1000RNE, Superior Technology, Правосмукалка за собирање пепел, Црнa боја, 1000W, Огноотпорен внатрешен сад со капацитет од 18л, Огноотпорно црево, Алуминиумска цевка, Филтер..

Редовна Цена 2,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,799 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST VCAC-900Y
Шифра: 31906

(0)
Нарачки (0)

ST VCAC-900Y, Superior Technology, Правосмукалка за собирање пепел, Црно портокалова боја, 900W, Огноотпорен внатрешен сад со капацитет од 18л, Огноотпорно црево, Алуминиумска цевка, Филтер..

Редовна Цена 1,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

CENERILL Правосмукалка за пепе
Шифра: 70999

(0)
Нарачки (0)

CENERILL Правосмукалка за пепел, 1000 W, 18 литри, MADE IN ITALY..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,399 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

MINICEN Правосмукалка за пепел
Шифра: 69846

(0)
Нарачки (0)

MINICEN Правосмукалка за пепел, 800 W, 10 литри, MADE IN ITALY..

Редовна Цена 2,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,499 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Alfaplam
Шифра: 31938

(0)
Нарачки (0)

Alfaplam, Правосмукалка за пепел, Црвена боја, 2 години гаранција, 1200W, 5 слојна заштита (издувен заштитен филтер, вшмукувачки заштитен филтер, заштитен филтер за мотор, руфована платенена вреќа и огноотпорно керамичко платно)..

Редовна Цена 3,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,499 Ден.
Прикажани 1 - 7 од 7 пронајдени (1 Страници)