Одвлажнувачи

ST DHM-125E Superior technolog

ST DHM-125E Superior technolog

ST DHM-125E Superior technology, Мини Одвлажнувач за воздух, бела боја, капацитет на одвлажнување 22..

Шифра: 70026

Редовна Цена 1,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,799 Ден.

ST DHM-20C

ST DHM-20C

ST DHM-20C, Superior technology, Одвлажнувач за воздух, бела боја, капацитет на одвлажнување 20л. на..

Шифра: 70798

Редовна Цена 9,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

8,499 Ден.

ARISTON DEOS 16S

ARISTON DEOS 16S

ARISTON DEOS 16S, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 16 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој..

Шифра: 70401

Редовна Цена 12,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

11,499 Ден.

ARISTON DEOS 20S

ARISTON DEOS 20S

ARISTON DEOS 20S, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 20 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој..

Шифра: 70402

Редовна Цена 14,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

12,999 Ден.

De Longhi DEX 12

De Longhi DEX 12

De Longhi DEX 12, TASCIUGO ARIADRY MULTI, Одвлажнувач на воздух Дехумидифиер, Капацитет 12л на 24 ча..

Шифра: 72221

Редовна Цена 13,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

12,999 Ден.

De Longhi DEX 14

De Longhi DEX 14

De Longhi DEX 14, TASCIUGO ARIADRY MULTI, Одвлажнувач на воздух Дехумидифиер, Капацитет 14л на 24 ча..

Шифра: 72222

Редовна Цена 14,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

13,999 Ден.

De Longhi DEX 16

De Longhi DEX 16

De Longhi DEX 16, TASCIUGO ARIADRY MULTI, Одвлажнувач на воздух Дехумидифиер, Капацитет 16л на 24 ча..

Шифра: 72223

Редовна Цена 15,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

14,999 Ден.

ARISTON DEOS 30

ARISTON DEOS 30

ARISTON DEOS 30, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 30 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ..

Шифра: 70405

Редовна Цена 17,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

15,999 Ден.

ARISTON DEOS 50

ARISTON DEOS 50

ARISTON DEOS 50, Одвлажнувач на воздух Dehumidifier, Капацитет 50 литри за 24 часа, ЛЦД Дисплеј кој ..

Шифра: 70404

Редовна Цена 22,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

19,999 Ден.

Прикажани 1 - 9 од 9 пронајдени (1 Страници)