Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST BH306
ST BH306, Superior technology, Заштитен шлем за велосипед за деца, Розева боја..
499 Ден. Цена:499 Ден.
ST BH306
ST BH306, Superior technology, Заштитен шлем за велосипед за деца, Сина боја..
499 Ден. Цена:499 Ден.
ST KV26
ST KV26, Superior technology, Заштитен шлем за велосипед за возрасни, Жолта боја..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST KV26
ST KV26, Superior technology, Заштитен шлем за велосипед за возрасни, Светло сина боја..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST KV26
ST KV26, Superior technology, Заштитен шлем за велосипед за возрасни, Розева боја..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ST KV26
ST KV26, Superior technology, Заштитен шлем за велосипед за возрасни, Сина боја..
699 Ден. Цена:699 Ден.
ELIBAS Детско седиште за велосипед
ELIBAS Детско седиште за велосипед, за заден дел, сина боја, црвена Anti sweat навлака, затегачи за нозе, MADE IN ITALY..
2,499 Ден. Цена:2,499 Ден.
ST HERO 16SE01
ST HERO 16SE01, Superior technology, Детски Велосипед, Сина боја, 1 брзина, Метален рам, Задна контра кочница, Големина на гуми YIDA 16x2.4, VIMIA внатрешна гума, Штитник за ланец, DONGFANG ..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST HERO 16SE01
ST HERO 16SE01, Superior technology, Детски Велосипед, Зелена боја, 1 брзина, Метален рам, Задна контра кочница, Големина на гуми YIDA 16x2.4, VIMIA внатрешна гума, Штитник за ланец, DONGFAN..
3,499 Ден. Цена:3,499 Ден.
ST PRINCESS 16SE02
ST PRINCESS 16SE02, Superior technology, Детски Велосипед, Виолетова боја, 1 брзина, Метален рам, Предна и задна кочница, Големина на гуми YIDA 16x2.4, VIMIA внатрешна гума, Штитник за ла..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
ST PRINCESS 16SE02
ST PRINCESS 16SE02, Superior technology, Детски Велосипед, Розева боја, 1 брзина, Метален рам, Предна и задна кочница, Големина на гуми YIDA 16x2.4, VIMIA внатрешна гума, Штитник за ланец,..
3,799 Ден. Цена:3,799 Ден.
ST WILD 20SE01
ST WILD 20SE01, Superior technology, MTB Велосипед, Сина боја, 6 брзини, Метален рам, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми CHISAI 20x2.125, VIMIA внатрешна гума, Заден менувач SAIGUAN 6 ..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
ST WILD 20SE01
ST WILD 20SE01, Superior technology, MTB Велосипед, Зелена боја, 6 брзини, Метален рам, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми CHISAI 20x2.125, VIMIA внатрешна гума, Заден менувач SAIGUA..
4,899 Ден. Цена:4,899 Ден.
ST GIRL POWER 20SE02
ST GIRL POWER 20SE02, Superior technology, MTB Велосипед, Розева боја, 6 брзини, Метален рам, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми CHISAI 20x2.125, VIMIA внатрешна гума, Заден менувач ..
4,999 Ден. Цена:4,999 Ден.
ST CLASSIC 24SE02
ST CLASSIC 24SE02, Superior technology, MTB Велосипед, Жолта боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна гума, Заден ме..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ST CLASSIC 24SE02
ST CLASSIC 24SE02, Superior technology, MTB Велосипед, Црвена боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна гума, Заден м..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ST CLASSIC 24SE02
ST CLASSIC 24SE02, Superior technology, MTB Велосипед, Сина боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна гума, Заден мен..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
ST WARRIOR 24SE04
ST WARRIOR 24SE04, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Зелена боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна гум..
6,199 Ден. Цена:6,199 Ден.
ST WARRIOR 24SE04
ST WARRIOR 24SE04, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Сина боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна гума, ..
6,199 Ден. Цена:6,199 Ден.
ST WARRIOR 24SE04
ST WARRIOR 24SE04, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Виолетова боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна ..
6,199 Ден. Цена:6,199 Ден.
ST FREELANCER 26SE02
ST FREELANCER 26SE02, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Сина боја, 18 брзини, Метален рам 26x17инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 26x2.125, VIMIA внатрешна гума..
6,399 Ден. Цена:6,399 Ден.
ST FREELANCER 26SE02
ST FREELANCER 26SE02, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Црно бела боја, 18 брзини, Метален рам 26x17.5инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 26x2.125, VIMIA внатреш..
6,399 Ден. Цена:6,399 Ден.
ST FREELANCER 26SE02
ST FREELANCER 26SE02, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Розева боја, 18 брзини, Метален рам 26x16.5инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 26x2.125, VIMIA внатрешна ..
6,399 Ден. Цена:6,399 Ден.
ST COWBOY 26SE01
ST COWBOY 26SE01, Superior technology, MTB Велосипед Full suspension, Сина боја, 18 брзини, Метален рам 26x17инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 26x2.125, VIMIA внатрешна гума, П..
6,499 Ден. Цена:6,499 Ден.
ST FREELANCER XL 27.5SE02
ST FREELANCER XL 27.5SE02, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Зелена/Црна боја, 18 брзини, Метален рам 27.5x17.5инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 27.5x2.125, VIMIA в..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
ST FREELANCER XL 27.5SE02
ST FREELANCER XL 27.5SE02, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Виолетова боја, 18 брзини, Метален рам 27.5x17инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 27.5x2.125, VIMIA внат..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
ST RANGER 24SE01
ST RANGER 24SE01, Superior technology, MTB Велосипед Full suspension, Сина боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна гума, П..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
ST RANGER 24SE01
ST RANGER 24SE01, Superior technology, MTB Велосипед Full suspension, Зелена боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна гума,..
6,599 Ден. Цена:6,599 Ден.
ST HYBRID 26SE05
ST HYBRID 26SE05, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Зелена боја, 21 брзинa, Метален рам 26x17инчи, Предна и Задна кочница Disc Brake DB-01(F160/R160), Големина на гуми INNOVA 26x2.125, VIMIA внат..
6,899 Ден. Цена:6,899 Ден.
ST HYBRID 26SE05
ST HYBRID 26SE05, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Сина боја, 21 брзинa, Метален рам 26x18инчи, Предна и Задна кочница Disc Brake DB-01(F160/R160), Големина на гуми INNOVA 26x2.125, VIMIA внатре..
6,899 Ден. Цена:6,899 Ден.
ST APACHE 24SE03
ST APACHE 24SE03, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Сина боја, 18 брзини, Метален рам 24x16инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 24x2.125, VIMIA внатрешна гума, П..
7,099 Ден. Цена:7,099 Ден.
ST HYBRID XL 27.5SE05
ST HYBRID XL 27.5SE05, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension, Црно сина боја, 21 брзинa, Метален рам 27.5x17.5инчи, Предна и Задна кочница Disc Brake DB-01(F160/R160), Големина на гуми INNOVA 27.5x2.125..
7,199 Ден. Цена:7,199 Ден.
ST MERCURY V1 26SE04
ST MERCURY V1 26SE04, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Црно бела боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 26x17инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 26x2.125, VIMIA..
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
ST MERCURY V1 26SE04
ST MERCURY V1 26SE04, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Виолетово бела боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 26x17инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 26x2...
8,999 Ден. Цена:8,999 Ден.
ST DISCMAN V1 26SE03
ST DISCMAN V1 26SE03, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Црно сина боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 26x18инчи, Предна и Задна кочница Disc Brake DB-01(F160/R160), Големина на гуми IN..
9,299 Ден. Цена:9,299 Ден.
ST MERCURY V1 XL 27.5SE04
ST MERCURY V1 XL 27.5SE04, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Сино бела боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 27.5x17.5инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 27.5x2..
9,599 Ден. Цена:9,599 Ден.
ST MERCURY V1 XL 27.5SE04
ST MERCURY V1 XL 27.5SE04, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Розево бела боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 27.5x17.5инчи, Предна и Задна кочница V Brake, Големина на гуми INNOVA 27..
9,599 Ден. Цена:9,599 Ден.
ST DISCMAN V1 XL 27.5SE03
ST DISCMAN V1 XL 27.5SE03, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Црно зелена боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 27.5x18инчи, Предна и Задна кочница Disc Brake DB-01(F160/R160), Големина на ..
9,899 Ден. Цена:9,899 Ден.
ST VIKING V1 29SE03
ST VIKING V1 29SE03, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Црно бела боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 29.5x18инчи, Предна и Задна кочница Disc Brake DB-01(F160/R160), Големина на гуми I..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST VIKING V1 29SE03
ST VIKING V1 29SE03, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Сино црна боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 29.5x18инчи, Предна и Задна кочница Disc Brake DB-01(F160/R160), Големина на гуми I..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST VIKING V1 29SE03
ST VIKING V1 29SE03, Superior technology, MTB Велосипед Front suspension Aluminium, Виолетово бела боја, 21 брзинa, Алуминиумски рам 29.5x18инчи, Предна и Задна кочница Disc Brake DB-01(F160/R160), Големина на ..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
ST Hoverboard B-014 Blue
ST Hoverboard B-014 Blue, Superior technology, Smart Balance scooter, 6.5 inch wheels, Battery 36V 4.4AH lithium battery, UL approved charger, TAOTAO Mainboard, Max speed 15km/h, Distance - around 15-20km (depends on rider weight, road conditions etc), Max tilt - around 15-30 degrees (depe..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
ST Hoverboard P1 Blue
ST Hoverboard P1 Blue, Superior technology, Smart Balance scooter, 6.5 inch wheels, Samsung original battery 36V 4.4AH lithium battery, UL approved charger, TAOTAO Mainboard, Max speed 18km/h, Distance - around 15-20km (depends on rider weight, road conditions etc), Max tilt - around 15-30..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
ST Hoverboard P1 Grafitti
ST Hoverboard P1 Grafitti, Superior technology, Smart Balance scooter, 6.5 inch wheels, Samsung original battery 36V 4.4AH lithium battery, UL approved charger, TAOTAO Mainboard, Max speed 18km/h, Distance - around 15-20km (depends on rider weight, road conditions etc), Max tilt - around 1..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
ST Hoverboard B-007 Black/Red
ST Hoverboard B-007 Black/Red, Superior technology, Smart Balance scooter, 8 inch wheels, Battery 36V 4.4AH lithium battery, UL approved charger, TAOTAO Mainboard, Max speed 15km/h, Distance - 20km (depends on rider weight, road conditions etc), Max tilt - around 15-30 degrees (depends on ..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
ST Hoverboard B-008 Colorful
ST Hoverboard B-008 Colorful, Superior technology, Smart Balance scooter, 10 inch wheels, Battery 36V 4.4AH lithium battery, UL approved charger, TAOTAO Mainboard, Max speed 18km/h, Distance - 20km (depends on rider weight, road conditions etc), Max tilt - around 15-30 degrees (depends on ..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
ST Hoverboard N4S Black
ST Hoverboard N4S Black, Superior technology, Smart Balance scooter with built in LED Strips, 8 inch wheels, Samsung original battery 36V 4.4AH lithium battery, UL approved charger, TAOTAO Mainboard, Max speed 18km/h, Distance - around 15-20km (depends on rider weight, road conditions etc)..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
ST Electric Bicycle B-003
ST Electric Bicycle B-003, Blue, Superior technology, Detachable electric bicycle, 12inch wheels, Motor 300W, 36V 12AH Lead acid rechargeable battery, Charging time 5-6h, Max speed 20km/h, Weight 23kg, Distance - 10-20km (depends on rider weight, road conditions etc)..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
ST Hoverboard with HANDLEBAR - F1 White
ST Hoverboard with HANDLEBAR - F1 White, Superior technology, Smart Balance scooter, 8 inch wheels, Battery 36V 4.4AH lithium battery, UL approved charger, TAOTAO Mainboard, Max speed 15km/h, Distance - 10-20km (depends on rider weight, road conditions etc), Max tilt - around 15-30 degrees..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
ST Hoverboard P8 Black
ST Hoverboard P8 Black, Superior technology, Smart Balance scooter, 10 inch wheels, Samsung original battery 36V 4.4AH lithium battery, UL approved charger, TAOTAO Mainboard, Max speed 18km/h, Distance - around 15-20km (depends on rider weight, road conditions etc), Max tilt - around 15-30..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
Платежни картички