Преглед во грид:
Има залиха
-15%
Брз преглед

60384 Динамо Хит Енерџи 2.0
Шифра: 60384

(0)
Нарачки (0)

60384 Динамо Хит Енерџи 2.0 , Селективен колектор, алуминиумско куќиште, изолација со 50мм минерална волна, изработено од MIROTHERM син селективен алуминиум со 0,50мм дебелина, бакарни цевки 10x0,50mm, доводни/одводни 22x0,70mm, Заштитно призматично стакло со 4мм дебелина, Дихтување со црн силикон IG тип - двострана леплива трака, Димензии 1000x200..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Прикажани 1 - 1 од 1 пронајдени (1 Страници)