Преглед во грид:
Има залиха
-10%
Брз преглед

Прав ќунец за пелети
Шифра: 60057

(0)
Нарачки (0)

Прав ќунец за пелети, 0.25м, Дијаметар: f80mm..

Редовна Цена 199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
179 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

BioEnergy Point
Шифра: 60477

(0)
Нарачки (0)

BioEnergy Point, Букови пелети, A2 класа, Вреќичка 15кг, Состав 100% бука..

Редовна Цена 219 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
189 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

BioMonte
Шифра: 60463

(0)
Нарачки (0)

BioMonte, Букови пелети, A2 класа, Вреќичка 15кг, Состав 75% бука, 25% Чам..

Редовна Цена 215 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
189 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Holzpellets
Шифра: 60464

(0)
Нарачки (0)

Holzpellets, Букови пелети, A1 класа, Вреќичка 15кг, Состав 80% бука, 20% Чам..

Редовна Цена 229 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
199 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

Прав ќунец за пелети
Шифра: 60058

(0)
Нарачки (0)

Прав ќунец за пелети, 0.5м, Дијаметар: f80mm..

Редовна Цена 239 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
219 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

Розетна за пелети 120мм на 80м
Шифра: 60374

(0)
Нарачки (0)

Розетна за пелети 120мм на 80мм..

Редовна Цена 249 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
229 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

Kрив ќунец за пелети
Шифра: 60055

(0)
Нарачки (0)

Kрив ќунец за пелети, 45 степени, Дијаметар: f80mm..

Редовна Цена 279 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
249 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

Kрив ќунец за пелети
Шифра: 60056

(0)
Нарачки (0)

Kрив ќунец за пелети, 90 степени, Дијаметар: f80mm..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
279 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

Кондензационо лонче за пелети
Шифра: 60373

(0)
Нарачки (0)

Кондензационо лонче за пелети 80мм..

Редовна Цена 299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
279 Ден.
Има залиха
-5%
Брз преглед

Прав ќунец за пелети
Шифра: 60059

(0)
Нарачки (0)

Прав ќунец за пелети, 1м., Дијаметар: f80mm..

Редовна Цена 399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
379 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

T-штек за пелети 80мм
Шифра: 60372

(0)
Нарачки (0)

T-штек за пелети 80мм..

Редовна Цена 499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
449 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Fabbygo СЕТ Ќунци за камини на
Шифра: 69707

(0)
Нарачки (0)

Fabbygo СЕТ Ќунци за камини на пелети, 80цм, 2x прави ќунц 1м, 2џ прави ќунци 0.5м, 2x право 0.25м. 2x кривини 90 степени, Т штек x1, поклопец за оџак 1x..

Редовна Цена 3,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,499 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

ST SIMPLE 8
Шифра: 60471

(0)
Нарачки (0)

ST SIMPLE 8, Superior technology, Камин на пелети, Црно црвена боја, Моќност 8KW, 10кг резервоар за пелети, Идеален за загревање површини до 40м2, Тежина 65кг, 94% ефикасност на максимална моќност, Потрошувачка на пелети од 0.7 до 1.9кг на час, Димензии 440x525x850 мм..

Редовна Цена 33,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
32,999 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

ST SIMPLE 8
Шифра: 60472

(0)
Нарачки (0)

ST SIMPLE 8, Superior technology, Камин на пелети, Црно бела боја, Моќност 8KW, 10кг резервоар за пелети, Идеален за загревање површини до 40м2, Тежина 65кг, 94% ефикасност на максимална моќност, Потрошувачка на пелети од 0.7 до 1.9кг на час, Димензии 440x525x850 мм..

Редовна Цена 33,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
32,999 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

ST SIMPLE 10
Шифра: 60473

(0)
Нарачки (0)

ST SIMPLE 10, Superior technology, Камин на пелети, Црно црвена боја, Моќност 10KW, 15кг резервоар за пелети, Идеален за загревање површини до 50м2, Тежина 75кг, 94% ефикасност на максимална моќност, Потрошувачка на пелети од 0.7 до 2.1кг на час, Димензии 440x525x930 мм..

Редовна Цена 34,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
33,999 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

ST SIMPLE 10
Шифра: 60474

(0)
Нарачки (0)

ST SIMPLE 10, Superior technology, Камин на пелети, Црно бела боја, Моќност 10KW, 15кг резервоар за пелети, Идеален за загревање површини до 50м2, Тежина 75кг, 94% ефикасност на максимална моќност, Потрошувачка на пелети од 0.7 до 2.1кг на час, Димензии 440x525x930 мм..

Редовна Цена 34,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
33,999 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

Teba TP-06
Шифра: 60037

(0)
Нарачки (0)

Teba TP-06, Камин на пелети, Црно бела боја, 8KW моќност, Целосно електронски систем на контрола со TiEme електроника - вклучени сензори за притисок во преткомора и сензори за проток на воздух, Автоматско палење, 5 нивоа на согорување, Гусан горилник, Вграден термостат, Топлотна ефикасност 92%, Ниска емисија на јаглерод моноксид (под 200ppm), 80мм ..

Редовна Цена 39,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
38,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

MBS печка на пелети MBS Pelet
Шифра: 69630

(0)
Нарачки (0)

MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw, Црна боја, моќност 10kw, загревање на површина од 130m3-160m3, 50-64 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на работа со полн резервоар 11h, максимално време на работа со полн резервоар 35h, капацитет на резервоарот 23кг, степен на искористеност 84%, пречник на приклучок за издув 80мм, оп..

Редовна Цена 47,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
41,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

MBS печка на пелети MBS Pelet
Шифра: 67391

(0)
Нарачки (0)

MBS печка на пелети MBS Pelet 10kw, Темно Црвена боја, моќност 10kw, загревање на површина од 130m3-160m3, 50-64 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на работа со полн резервоар 11h, максимално време на работа со полн резервоар 35h, капацитет на резервоарот 23кг, степен на искористеност 84%, пречник на приклучок за издув ..

Редовна Цена 47,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
41,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

Alfa печка на пелети LUCA
Шифра: 68420

(0)
Нарачки (0)

Alfa печка на пелети LUCA, Црна боја, моќност 8,5kw, загревање на површина од 110m3-140m3, 42-53 м2, максимлна потрошувачка на пелети 1.92 kg/h, минимално време на работа со полн резервоар 11h, максимално време на работа со полн резервоар 35h, капацитет на резервоарот 23кг, степен на искористеност 83%, пречник на приклучок за издув 80мм, оптимален ..

Редовна Цена 48,050 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
43,999 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 39 пронајдени (2 Страници)