Садопери

-8%
Metalac Садопер Инокс Венера Е

Metalac Садопер Инокс Венера Е

Metalac Садопер Инокс Венера Е, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, Сифоните не се вклучени во продукт..

Шифра: 60522

Редовна Цена 2,399 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,199 Ден.

-7%
Metalac Садопер Инокс Стандард

Metalac Садопер Инокс Стандард

Metalac Садопер Инокс Стандард 1Д Лев Еко, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, Сифоните не се вклучени..

Шифра: 60498

Редовна Цена 2,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,499 Ден.

-7%
Metalac Садопер Инокс Стандард

Metalac Садопер Инокс Стандард

Metalac Садопер Инокс Стандард 1Д Десен Еко, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, Сифоните не се вклуче..

Шифра: 60499

Редовна Цена 2,699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,499 Ден.

-9%
Metalac Садопер Инокс Луна 2Д

Metalac Садопер Инокс Луна 2Д

Metalac Садопер Инокс Луна 2Д Еко, Два отвори за миење со Ф90 сифон, Сифоните не се вклучени во прод..

Шифра: 60496

Редовна Цена 3,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,999 Ден.

-5%
Metalac Садопер Инокс Луна 1.5

Metalac Садопер Инокс Луна 1.5

Metalac Садопер Инокс Луна 1.5Д, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, еден помал отвор за цедење овошје..

Шифра: 60495

Редовна Цена 3,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

3,799 Ден.

-5%
Metalac Садопер Инокс Нера Пра

Metalac Садопер Инокс Нера Пра

Metalac Садопер Инокс Нера Практик 1Д, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, Сифоните не се вклучени во ..

Шифра: 60523

Редовна Цена 3,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

3,799 Ден.

-8%
Metalac Садопер ХГранит Венера

Metalac Садопер ХГранит Венера

Metalac Садопер ХГранит Венера E510 Беж, Форма Круг, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, Сифоните се в..

Шифра: 60531

Редовна Цена 5,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

5,499 Ден.

-7%
Metalac Садопер ХГранит Квадро

Metalac Садопер ХГранит Квадро

Metalac Садопер ХГранит Квадро 60 Беж, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, Сифоните се вклучени во пр..

Шифра: 60528

Редовна Цена 7,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

6,999 Ден.

-9%
Metalac Садопер ХГранит Квадро

Metalac Садопер ХГранит Квадро

Metalac Садопер ХГранит Квадро 60 Бел, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, Сифоните се вклучени во пр..

Шифра: 60530

Редовна Цена 9,299 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

8,499 Ден.

-7%
Metalac Садопер ХГранит Квадро

Metalac Садопер ХГранит Квадро

Metalac Садопер ХГранит Квадро Плус 1.5Д Сив, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, еден помал отвор за..

Шифра: 60526

Редовна Цена 9,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

9,299 Ден.

-9%
Gorenje KVE КМ 21 Садопер

Gorenje KVE КМ 21 Садопер

Gorenje KVE КМ 21 Садопер, сива боја, Димензии на мијалникот: 86,0 х 50,0 cm, Длабочина на коритото:..

Шифра: 70498

Редовна Цена 10,999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

9,999 Ден.

-9%
Metalac Садопер ХГранит Квадро

Metalac Садопер ХГранит Квадро

Metalac Садопер ХГранит Квадро Плус Бел, Еден отвор за миење со Ф90 сифон, Сифоните се вклучени во ..

Шифра: 60527

Редовна Цена 11,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

10,499 Ден.

-5%
Gorenje KVE 601 Садопер

Gorenje KVE 601 Садопер

Gorenje KVE 601 Садопер, бела боја, Димензии на мијалникот: 90,0 х 50,5 cm, Длабочина на коритото: 1..

Шифра: 70497

Редовна Цена 11,590 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

10,990 Ден.

Прикажани 1 - 13 од 13 пронајдени (1 Страници)