Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
VT-3528 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 3,6W Бела Non-waterproof
VT-3528 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 3,6W Бела Non-waterproof, SKU: 2005 V-TAC..
99 Ден. Цена:99 Ден.
VT-3528 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 3,6W Топло Бела Non-waterproof
VT-3528 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 3,6W Топло Бела Non-waterproof, SKU: 2016 V-TAC..
99 Ден. Цена:99 Ден.
VT-1859 LED Spot Светилка GU10
VT-1859 LED Spot Светилка GU10, Топло Бела 3000К, 3W=25W (200lm), Стаклена, SKU: 1598 V-TAC..
129 Ден. Цена:129 Ден.
VT-1859 LED Spot Светилка GU10
VT-1859 LED Spot Светилка GU10, Дневно Бела 4500K, 3W=25W (200lm), Стаклена, SKU: 1599 V-TAC..
129 Ден. Цена:129 Ден.
VT-1859 LED Spot Светилка GU10
VT-1859 LED Spot Светилка GU10, Ладно Бела 6000К, 3W=25W (200lm), Стаклена, SKU: 1600 V-TAC..
129 Ден. Цена:129 Ден.
VT-1818 LED Сијалица - 4W E14 Candle
VT-1818 LED Сијалица - 4W E14 Candle, Ладно Бела 6000К, SKU: 4122 V-TAC..
149 Ден. Цена:149 Ден.
VT-1819 LED Сијалица - 4W E14 P45
VT-1819 LED Сијалица - 4W E14 P45, Топло Бела 3000К, SKU: 4123 V-TAC..
149 Ден. Цена:149 Ден.
VT-1819 LED Сијалица - 4W E14 P45
VT-1819 LED Сијалица - 4W E14 P45, Ладно Бела 6000К, SKU: 4124 V-TAC..
149 Ден. Цена:149 Ден.
VT-1818 LED Сијалица - 4W E14 Candle
VT-1818 LED Сијалица - 4W E14 Candle, Топло Бела 3000К, SKU: 4216 V-TAC..
149 Ден. Цена:149 Ден.
VT-1818 LED Сијалица - 4W E14 Candle
VT-1818 LED Сијалица - 4W E14 Candle, Дневно Бела 4500К, SKU: 4166 V-TAC..
149 Ден. Цена:149 Ден.
VT-5050 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 30LEDs 5W Бела Non-waterproof
VT-5050 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 30LEDs 5W Бела Non-waterproof, SKU: 2133 V-TAC..
159 Ден. Цена:159 Ден.
VT-3014 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 8W Бела Non-waterproof
VT-3014 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 8W Бела Non-waterproof, SKU: 2400 V-TAC..
179 Ден. Цена:179 Ден.
VT-5050 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 10W Бела Non-waterproof
VT-5050 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 10W Бела Non-waterproof, SKU: 2126 V-TAC..
189 Ден. Цена:189 Ден.
VT-1846 LED Spot Светилка - 2W 230V G9
VT-1846 LED Spot Светилка - 2W 230V G9, Ладно Бела 6000К, SKU: 4177>4205 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-5050 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 10W Топло Бела Non-waterproof
VT-5050 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 10W Топло Бела Non-waterproof, SKU: 2122 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1853 LED Сијалица - 10W E27 A60 ТермоПластична
VT-1853 LED Сијалица - 10W E27 A60 ТермоПластична, Топло Бела 3000К, SKU: 4209 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1853 LED Сијалица - 10W E27 A60 ТермоПластична
VT-1853 LED Сијалица - 10W E27 A60 ТермоПластична, Дневно Бела 4500K, SKU: 4226 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1853 LED Сијалица - 10W E27 A60 ТермоПластична
VT-1853 LED Сијалица - 10W E27 A60 ТермоПластична, Ладно Бела 6000К, SKU: 4227 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-3528 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 120LEDs 7,2W Бела Non-waterproof
VT-3528 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 120LEDs 7,2W Бела Non-waterproof, SKU: 2002 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
LCD COVER X555
LCD COVER X555..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1880 LED Сијалица - 6W E14 P45
VT-1880 LED Сијалица - 6W E14 P45, Топло Бела 3000К, SKU: 4250 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1959 LED Spot Светилка - 5W=35W GU10 Стаклена со леќи
VT-1959 LED Spot Светилка - 5W=35W GU10 Стаклена со леќи, Топло Бела 3000K, Blister Пакување, SKU: 1651 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-3528 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 120LEDs 7,2W Топло Бела Non-waterproof
VT-3528 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 120LEDs 7,2W Топло Бела Non-waterproof, SKU: 2025 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-5630 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 18W Бела Non-waterproof
VT-5630 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 18W Бела Non-waterproof, SKU: 2451 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1880 LED Сијалица - 6W E14 P45
VT-1880 LED Сијалица - 6W E14 P45, Дневно Бела 4500K, SKU: 4251 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1959 LED Spot Светилка - 5W=35W GU10 Стаклена со леќи
VT-1959 LED Spot Светилка - 5W=35W GU10 Стаклена со леќи, Ладно Бела 6000K, Blister Пакување, SKU: 1653 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-5630 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 18W
VT-5630 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 18W, Дневно Бела 4500K Non-waterproof, SKU: 2458 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1880 LED Сијалица - 6W E14 P45
VT-1880 LED Сијалица - 6W E14 P45, Ладно Бела 6000К, SKU: 4252 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1846 LED Spot Светилка - 2W 230V G9
VT-1846 LED Spot Светилка - 2W 230V G9, Топло Бела 3000K, SKU: 4150 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1855 LED Сијалица - 6W E14 Candle
VT-1855 LED Сијалица - 6W E14 Candle, Топло Бела 3000К, SKU: 4215 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-1846 LED Spot Светилка - 2W 230V G9
VT-1846 LED Spot Светилка - 2W 230V G9, Дневно Бела 4500K, SKU: 4151>4204 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
VT-5050 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 10W
VT-5050 IP20 (5m Pack) 1m x LED Strip 60LEDs 10W, Дневно Бела 4500K Non-waterproof, SKU: 2143 V-TAC..
199 Ден. Цена:199 Ден.
Maxell LED bulb 4W GU10 LED NATURAL (6400K)
Maxell LED bulb 4W GU10 LED NATURAL (6400K)..
229 Ден. Цена:229 Ден.
VT-1942 LED Spot Светилка - 1.5W 12V G4 Plastic
VT-1942 LED Spot Светилка - 1.5W 12V G4 Plastic, Дневно Бела 4500K, SKU: 4392 V-TAC..
229 Ден. Цена:229 Ден.
VT-1878 LED Spot Светилка GU10
VT-1878 LED Spot Светилка GU10, Ладно Бела 6000К, 5W=50W (350lm), ТермоПластична, SKU: 1617 V-TAC..
229 Ден. Цена:229 Ден.
VT-1878 LED Spot Светилка GU10
VT-1878 LED Spot Светилка GU10, Топло Бела 3000K, 5W=50W (350lm), ТермоПластична, SKU: 1615 V-TAC..
229 Ден. Цена:229 Ден.
VT-1942 LED Spot Светилка - 1.5W 12V G4 Plastic Ладно Бела 6000K
VT-1942 LED Spot Светилка - 1.5W 12V G4 Plastic Ладно Бела 6000K, SKU: 4393 V-TAC..
229 Ден. Цена:229 Ден.
VT-1860 LED Spot Светилка - 6W 110° GU10 СОВ Plastic
VT-1860 LED Spot Светилка - 6W 110° GU10 СОВ Plastic, Топло Бела 3000K, SKU: 1603 V-TAC..
239 Ден. Цена:239 Ден.
VT-1860 LED Spot Светилка - 6W 110° GU10 СОВ Plastic
VT-1860 LED Spot Светилка - 6W 110° GU10 СОВ Plastic, Ладно Бела 6000K, SKU: 1607 V-TAC..
239 Ден. Цена:239 Ден.
VT-1864 LED Сијалица - 12W E27 A60 ТермоПластична
VT-1864 LED Сијалица - 12W E27 A60 ТермоПластична, Топло Бела 3000К, SKU: 4228 V-TAC..
249 Ден. Цена:249 Ден.
VT-1864 LED Сијалица - 12W E27 A60 ТермоПластична
VT-1864 LED Сијалица - 12W E27 A60 ТермоПластична, Дневно Бела 4500K, SKU: 4229 V-TAC..
249 Ден. Цена:249 Ден.
VT-2779 LED Spot Светилка - 7W GU10 SMD White Plastic
VT-2779 LED Spot Светилка - 7W GU10 SMD White Plastic, Топло Бела 3000K, SKU: 1682 V-TAC..
259 Ден. Цена:259 Ден.
VT-1849 LED Spot Светилка - 4W 230V G9
VT-1849 LED Spot Светилка - 4W 230V G9, Топло Бела 3000К, SKU: 4295 V-TAC..
269 Ден. Цена:269 Ден.
VT-1824 LED Spot Светилка - 7W MR16 12V Epistar Chip
VT-1824 LED Spot Светилка - 7W MR16 12V Epistar Chip, Ладно Бела 6000К, SKU: 1552 V-TAC..
269 Ден. Цена:269 Ден.
VT-1849 LED Spot Светилка - 4W 230V G9
VT-1849 LED Spot Светилка - 4W 230V G9, Дневно Бела 4500K, SKU: 4296 V-TAC..
269 Ден. Цена:269 Ден.
VT-1849 LED Spot Светилка - 4W 230V G9
VT-1849 LED Spot Светилка - 4W 230V G9, Ладно Бела 6000К, SKU: 4297 V-TAC..
269 Ден. Цена:269 Ден.
VT-1837 LED Spot Светилка - 7W MR16 12V Sharp СОВ Chip
VT-1837 LED Spot Светилка - 7W MR16 12V Sharp СОВ Chip, Ладно Бела 6000К, SKU: 1562 V-TAC..
269 Ден. Цена:269 Ден.
VT-1837 LED Spot Светилка - 7W MR16 12V Sharp СОВ Chip
VT-1837 LED Spot Светилка - 7W MR16 12V Sharp СОВ Chip, Топло Бела 3000К, SKU: 1543 V-TAC..
269 Ден. Цена:269 Ден.
VT-2014 LED Сијалица - 14W A60 Е27 ТермоПластична
VT-2014 LED Сијалица - 14W A60 Е27 ТермоПластична, Топло Бела 3000К, SKU: 4355 V-TAC..
299 Ден. Цена:299 Ден.
VT-2014 LED Сијалица - 14W A60 Е27 ТермоПластична
VT-2014 LED Сијалица - 14W A60 Е27 ТермоПластична, Дневно Бела 4500K, SKU: 4356 V-TAC..
299 Ден. Цена:299 Ден.
Платежни картички