Преглед во грид:
Има залиха
-20%
Брз преглед

CANDY CSW 485D-S
Шифра: 70452

(0)
Нарачки (0)

CANDY CSW 485D-S, Машина за перење и сушење алишта, 8кг перење, 5кг сушење, 1400 вртежи, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Smart серија, ЛЦД Дисплеј со контроли на допир, 16 програми, 3 програми за автоматско сушење, бебешка програма, Woolmark Platinum care сертификат, тајмер, Детектор за килограм..

Редовна Цена 24,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
19,995 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

INDESIT EWDE 71280 W EU
Шифра: 60390

(0)
Нарачки (0)

INDESIT EWDE 71280 W EU, Машина за перење и сушење, 7кг перење + 5кг сушење, 1200 вртежи во минута, ЛЦД Дисплеј, My Time - единствена машина со секојдневни програми под 90 минути - перење и сушење за 45 минути до 1кг алишта, перење и сушење за 90 минути до 2кг алишта, 16 програми на перење и 3 на сушење, тајмер, Бучност на перење 53дб, А енергетск..

Редовна Цена 22,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
19,999 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

INDESIT IWDE 7125 B
Шифра: 65577

(0)
Нарачки (0)

INDESIT IWDE 7125 B, Машина за перење и сушење, Бела, 7кг перење, 5кг сушење, 1200 вртежи, Голем ЛЦД дисплеј, Eco Time, Автоматски сензор за нивото на сушење, тајмер за одложено перење, варијабилна брзина, Б енергетска класа, 16 програми на перење и 3 на сушење, Перење свила, Перење и сушење за 45 минути, Бучност на перење 65дб, Б енергетска класа,..

Редовна Цена 24,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
19,999 Ден.
Има залиха
-22%
Брз преглед

CANDY GVW 485T-S
Шифра: 68095

(0)
Нарачки (0)

CANDY GVW 485T-S, Машина за перење и сушење алишта, Grand OVita MADE IN ITALY, 8кг перење, 5кг сушење, 1400 вртежи, ЛЦД Дисплеј со контроли на допир, 16 програми, тајмер, А енергетска класа, Димензии 60x85x54 цм..

Редовна Цена 26,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
20,995 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

INDESIT XWDA 751680X W EU
Шифра: 67236

(0)
Нарачки (0)

INDESIT XWDA 751680X W EU, INNEX series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела, 7кг перење, 5кг сушење, 1600 вртежи, 16 програми за перење и 12 програми за сушење, Голем LCD дисплеј, Push & Wash + Dry брзо перење и сушење за 45 минути со помош на само едно копче, Eco Time, Автоматски сензор за нивото на сушење, тајмер за одложено перење..

Редовна Цена 25,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
20,999 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

INDESIT XWDE 861480X WWGG EU
Шифра: 69652

(0)
Нарачки (0)

INDESIT XWDE 861480X WWGG EU, INNEX Series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела боја, 8кг перење, 6кг сушење, 1400 вртежи, 16 програми за перење и 12 програми за сушење, Голем LCD дисплеј, Push & Wash + Dry брзо перење и сушење за 45 минути со помош на само едно копче, Eco Time, Автоматски сензор за нивото на сушење, тајмер за одложен..

Редовна Цена 25,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
20,999 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

CANDY GVSW 585TWHC-S
Шифра: 70455

(0)
Нарачки (0)

CANDY GVSW 585TWHC-S, Машина за перење и сушење алишта со програма за пареа и Хромирана врата, ИНВЕРТЕР мотор, 8кг перење, 5кг сушење, 1500 вртежи, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Grand O vita Smart серија, ЛЦД Дисплеј со контроли на допир, 16 програми, 3 програми за автоматско сушење, бебешка п..

Редовна Цена 27,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
21,995 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

INDESIT XWDE 861480X WSSS EU
Шифра: 69188

(0)
Нарачки (0)

INDESIT XWDE 861480X WSSS EU, INNEX Series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела со сребрена врата, 8кг перење, 6кг сушење, 1400 вртежи, 16 програми за перење и 12 програми за сушење, Голем LCD дисплеј, Push & Wash + Dry брзо перење и сушење за 45 минути со помош на само едно копче, Eco Time, Автоматски сензор за нивото на сушење, тајм..

Редовна Цена 26,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
22,999 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON RDPD 96407 JD
Шифра: 60392

(0)
Нарачки (2)

HOTPOINT ARISTON RDPD 96407 JD EU, Машина за перење и сушење алишта, Модел 2017, Бела со црна хромирана врата, Super silent ИНВЕРТЕР МОТОР, 9кг перење, 6кг сушење, 1400 вртежи, Голем дигитален LCD дисплеј, Фукнција за ПАРЕА, 16 прогами за перење, тајмер за одложен старт до 24 часа, 3 нивоа на сушење, автоматско одредување на тежината на облеката, ..

Редовна Цена 27,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
23,499 Ден.
Има залиха
Брз преглед

INDESIT EWDD 7145 W EU
Шифра: 60492

(0)
Нарачки (0)

INDESIT EWDD 7145 W EU, Машина за перење и сушење, 7кг перење + 5кг сушење, 1400 вртежи во минута, ЛЦД Дисплеј, My Time - единствена машина со секојдневни програми под 90 минути - перење и сушење за 45 минути до 1кг алишта, перење и сушење за 90 минути до 2кг алишта, 16 програми на перење и 3 на сушење, тајмер, Бучност на перење 53дб, А енергетска..

Редовна Цена 23,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
23,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

INDESIT XWDE 961480X WKKC EU
Шифра: 69654

(0)
Нарачки (0)

INDESIT XWDE 961480X WKKC EU, INNEX series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела со црна врата, 9кг перење, 6кг сушење, 1400 вртежи, 16 програми за перење и 12 програми за сушење, Голем LCD дисплеј, Push & Wash + Dry брзо перење и сушење за 45 минути со помош на само едно копче, Eco Time, Автоматски сензор за нивото на сушење, тајмер з..

Редовна Цена 28,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
23,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

INDESIT XWDE 961480X WSSS EU
Шифра: 68372

(0)
Нарачки (0)

INDESIT XWDE 961480X WSSS EU, INNEX series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела со сребрена врата, 9кг перење, 6кг сушење, 1400 вртежи, 16 програми за перење и 12 програми за сушење, Голем LCD дисплеј, Push & Wash + Dry брзо перење и сушење за 45 минути со помош на само едно копче, Eco Time, Автоматски сензор за нивото на сушење, тајм..

Редовна Цена 28,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
23,999 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

CANDY GSW 485DH-S INVERTER
Шифра: 68483

(0)
Нарачки (0)

CANDY GSW 485DH-S INVERTER, Машина за перење и сушење алишта со ИНВЕРТЕР мотор, Grand OComfort MADE IN ITALY, 8кг перење, 5кг сушење, 1400 вртежи, ЛЦД Дисплеј со контроли на допир, 16 програми, тајмер, АAA енергетска класа, Димензии 60x85x54 цм..

Редовна Цена 26,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
24,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

CANDY GVFW 596TWHC-S
Шифра: 70456

(0)
Нарачки (0)

CANDY GVFW 596TWHC-S, Машина за перење и сушење алишта со програма за пареа и Хромирана врата, ИНВЕРТЕР мотор, 9кг перење, 6кг сушење, 1500 вртежи, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Grand O vita Smart серија, ЛЦД Дисплеј со контроли на допир, 16 програми, 3 програми за автоматско сушење, бебешка п..

Редовна Цена 28,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
25,995 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

WHIRLPOOL FWDG 86148W EU
Шифра: 60486

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL FWDG 86148W EU, Машина за перење и сушење алишта со Инвертер мотор со 10 години гаранција, бела боја, 6th Sense Fresh care + серија, ЛЦД Дисплеј, 8кг перење/6кг сушење, 1600 вртежи, Steam care програм за пареа, тајмер, Soft move нежно движење на облеката во барабанот, 14 програми, заклучување од деца, Бучност 56дб, А енергетска класа, 85x..

Редовна Цена 31,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
25,999 Ден.
Има залиха
-4%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON WDG 8640B EU
Шифра: 65896

(0)
Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON WDG 8640B EU, Машина за перење и сушење алишта, Бела со црна врата, Super silent, 8кг перење, 6кг сушење, 1400 вртежи, дигитален LED дисплеј, 16 прогами, тајмер за одложен старт до 24 часа, 3 нивоа на сушење, автоматско одредување на тежината на облеката, регулација на температура и центрифуга, анти пена технологија, eco tech, woo..

Редовна Цена 27,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
26,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

WHIRLPOOL WWDC 8614
Шифра: 60394

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL WWDC 8614, Машина за перење и сушење алишта со Инвертер мотор со 10 години гаранција, бела со црна врата со сребрена лајсна, ЛЦД Дисплеј, 8кг перење/6кг сушење, 1400 вртежи, 6th Sense технологија, 16 програми + 4 специјални, Wool excellence специјален програм за бранови, Steam care програм за пареа, тајмер, Soft move нежно движење на обле..

Редовна Цена 30,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
26,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

INDESIT XWDE 1071481X WKKKK EU
Шифра: 71836

(0)
Нарачки (0)

INDESIT XWDE 1071481X WKKKK EU, INNEX series, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела со црна врата, 10кг перење, 7кг сушење, 1400 вртежи, 16 програми за перење и 12 програми за сушење, Голем LCD дисплеј, Push & Wash + Dry брзо перење и сушење за 45 минути со помош на само едно копче, Eco Time, Автоматски сензор за нивото на сушење, тајме..

Редовна Цена 30,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
27,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

WHIRLPOOL WWDC 9716
Шифра: 69236

(0)
Нарачки (0)

WHIRLPOOL WWDC 9716, Машина за перење и сушење алишта со Инвертер мотор со 10 години гаранција, бела со црна врата со сребрена лајсна, ЛЦД Дисплеј, 9кг перење/7кг сушење, 1600 вртежи, 6th Sense технологија, Steam care програм за пареа, тајмер, Soft move нежно движење на облеката во барабанот, заклучување од деца, А енергетска класа, 84x59.5x54 цм..

Редовна Цена 32,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
27,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON FDD 10761 XR
Шифра: 60391

(0)
Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON FDD 10761 XR, Машина за перење и сушење алишта, Бела со Инокс врата, Super silent ИНВЕРТЕР МОТОР со 10 години гаранција, 10кг перење, 7кг сушење, 1600 вртежи, Голем дигитален ЛЦД дисплеј, 16 програми, тајмер за одложен старт до 24 часа, 3 нивоа на сушење, автоматско одредување на тежината на облеката, регулација на температура и ц..

Редовна Цена 32,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
28,999 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 25 пронајдени (2 Страници)