Преглед во грид:
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST GH-4200ZYB
Шифра: 69688

(0)
Нарачки (0)

ST GH-4200ZYB, Superior Technology, Греалка на гас, 4200W, Италијански премиум дизајн, заштита од протекување, сензор за превртување, тркалцаm Пицоелектронско палење, три нивоа на моќност..

Редовна Цена 3,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
3,399 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

De Longhi SRI 2- SRI
Шифра: 60029

(0)
Нарачки (0)

De Longhi SRI 2- SRI, Eксклузивна греалка на Гас, сребрена боја, 4200W моќност, метално тело без остри ивици, Метална позадина во која се крие целосно боцата со гас, Двоен систем на заштита (проверува присуство на CO2 во собата со што се избегнува недостаток на кислород, проверува состојба на пламен со што се избегнува течење на гаста), ергономски ..

Редовна Цена 7,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,499 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST H1107G Superior technology
Шифра: 71824

(0)
Нарачки (2)

ST H1107G Superior technology, Греалка на гас од нерѓосувачки челик - ПЕЧУРКА, за надворешна употреба, погодна за кафе барови и ресторани, Моќност 11-13.5 kW (786-960g/h), LPG Гас или пропан бутан, Анти тилт заштита, Димензи 850x2250 мм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,999 Ден.
Прикажани 1 - 3 од 3 пронајдени (1 Страници)