Преглед во грид:
Има залиха
-29%
Брз преглед

ST FH-01VE
Шифра: 72094

(0)
Нарачки (0)

ST FH-01VE, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор, интегрирана рачка..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST QH-03
Шифра: 72101

(0)
Нарачки (0)

ST QH-03, Superior Technology, Кварцна греалка, 800W, два режима на работа 400W или 800W,заштита од прегревање, Секогаш ладно куќиште, Интегрирана рачка..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
499 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

ST HL-104V
Шифра: 69666

(0)
Нарачки (0)

ST HL-104V, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
549 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

ST HL-105VNP
Шифра: 70795

(0)
Нарачки (0)

ST HL-105VNP, Superior Technology, Вeртикална Греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор..

Редовна Цена 699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
549 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Универзални Тркалца за Конвект
Шифра: 64795

(0)
Нарачки (0)

Универзални Тркалца за Конвектор..

Редовна Цена 559 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
559 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Atlantic Метални Држачи за Пан
Шифра: 66302

(0)
Нарачки (0)

Atlantic Метални Држачи за Панелна греалка Конвектор со Тркалца, Боја Бела..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAMDAN Статив за кварцна греал
Шифра: 72040

(0)
Нарачки (0)

SAMDAN Статив за кварцна греалка..

Редовна Цена 599 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

ST FH-03HVE
Шифра: 72097

(0)
Нарачки (0)

ST FH-03HVE, Superior Technology, Ексклузивна Вeртикална/Хоризонтална Греалка, Два мода на физичко поставување - легната и исправена, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор, интегрирана рачка..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
-25%
Брз преглед

ST HL-117HNP
Шифра: 70794

(0)
Нарачки (0)

ST HL-117HNP, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
599 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

SAPIR SP-1970-X
Шифра: 68339

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1970-X, Електрична Греалка, бела боја, 2KW, термостат, 3 нивоа на работа, Топло, Многу топло и Опција за дување ладно во лето, заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

SAPIR SP-1972-H1
Шифра: 66631

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1972-H1, Кварцна греалка, бела боја, 3 греачи, 1200W/800W/400W, безбедносно исклучување, секогаш ладно куќиште, заштита од прегревање..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST FH-06HE
Шифра: 72098

(0)
Нарачки (0)

ST FH-06HE, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор, интегрирана рачка..

Редовна Цена 849 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST HL-116H
Шифра: 69667

(0)
Нарачки (0)

ST HL-116H, Superior Technology, Хоризонтална греалка, 2000W, 2 нивоа на греење 1000/2000W, заштита од прегревање, прилагодлив термостат, светлосен индикатор..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

TESY HL-202 H
Шифра: 67333

(0)
Нарачки (0)

TESY HL-202 H, Калорифер, 2.0KW, Регулационен термостат, 2 нивоа на работа 1.0KW и 2.0KW, Ултра тивок, Заштита од замрзнување, Опција за користење како вентилатор во лето, Сигурносен термостат, Oсигурувач..

Редовна Цена 799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
699 Ден.
Има залиха
-47%
Брз преглед

ST CHG-2000NP
Шифра: 70791

(0)
Нарачки (0)

ST CHG-2000NP, Superior Technology, Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, две нивоа 1000/2000W, алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од прегревање..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
899 Ден.
Има залиха
-41%
Брз преглед

ST CHG-2000E
Шифра: 72100

(0)
Нарачки (0)

ST CHG-2000E, Superior Technology, Греалка конвектор, 2000W, прилагодлив термостат, три нивоа 750/1250/2000W, , алуминиумски греач, автоматска контрола на температурата, заштита од прегревање, интегрирани рачки, Димензии 57x14.5x40 цм..

Редовна Цена 1,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST PTC-1500E
Шифра: 72099

(0)
Нарачки (0)

ST PTC-1500E, Superior Technology, Ексклузивна PTC греалка, тип на греач - вискоквалитетен PTC керамички греач, 1500W, два режима на работа 750/1500W, заштита од прегревање, интегрирана рачка, инидкатор за вклученост, три пресетирани модови: cool, warm, hot..

Редовна Цена 1,199 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-23%
Брз преглед

TESY HL-240 H
Шифра: 64939

(0)
Нарачки (0)

TESY HL-240 H, Калорифер, 2.4KW, Регулационен термостат, 2 нивоа на работа 1.2KW и 2.4KW, Ултра тивок, Заштита од замрзнување, Опција за користење како вентилатор во лето, Сигурносен термостат, Oсигурувач..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

ST BH-1200QNP
Шифра: 70796

(0)
Нарачки (0)

ST BH-1200QNP, Superior Technology, Ѕидна греалка за во бања, Кварцна, 1200W, Водоотпорна, вклучување со повлекување, 2/3 кварцни елементи..

Редовна Цена 1,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,099 Ден.
Има залиха
Брз преглед

SAPIR SP-1972-IFW
Шифра: 68342

(0)
Нарачки (0)

SAPIR SP-1972-IFW, Кварцна греалка, бела боја, 4 греачи, 2 нивоа на греење, 1600W/800W, вентилатор и овлажнувач на воздух, безбедносно исклучување, секогаш ладно куќиште, заштита против прегревање..

Редовна Цена 1,399 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
1,399 Ден.
Прикажани 1 - 20 од 92 пронајдени (5 Страници)